This is Mika

01.03.2009 23:17 2min luku 6

Kehnoa kyykyttelyä (sisältää videon)

* * * Velipoika ja sen veli. * * *veljekset.JPG

Hepskukkuu.

Lauantai-ilta meni pienimuotoisen syömingin merkeissä. Olin töissä aamupäivän ja säntäsin duunien jälkeen kaupan kautta kotiin. Velikulta tuli kyläilemään ja ruokana oli intialaista kanaa garam masalalla maustetussa jogurttikastikkeessa ja jälkkärinä daim-kakkua kahvin kera. Pientä suolaista naposteltiin alkuun ja nautiskeltiin oluita ja siidereitä.

Tällä kertaa veljelle ei tullut ähkyä, sillä hän oli taktisesti käynyt Torossa syömässä äiteen kanssa ja vetäissyt puolen kilon pihvin pohjille ennen kuin saapui meille.

Hekoteltiin Austin Powersille ja vanhalle Space Balls-elokuvalle. Valitettavasti ilta loppui kuitenkin suht lyhyeen, sillä minulla oli seuraavana päivänä työpäivä. Ei vain millään pystynyt lähtemään jatkoille vaikka veli kovasti yrittikin. Toinen syy tietysti oli, että aamulla piti päästä HC-bodarina salille kyykkäämään.

Sinne sitten aamulla reippaana mentiinkin. Sali oli lähes tyhjä, muutama punttaaja oli eksynyt sunnuntaina jumppailemaan. Ei muuta kuin kyykkäämään vain! Olin vaan niin maan pirskutin väsynyt ja edellisen illan muutamat siiderit hieman kurisi masussa. Silti rohkeasti kyykkyhäkkyrään ja painot niskaan.

Voi veljet, kyllä ne painot painoikin oikein ekstra paljon. Enkka piti tulla tänään 200 kilolla ja kamerakin oltiin oikein varattu sitä hetkeä varten. Paskat, hikinen nelonen sieltä puserrettiin. Siitä suivaantuneena päätin pudottaa painoa 140 kiloon ja kiskaista niin paljon kuin menee, hieman kuin rangaistakseni itseäni huonosta suorituksesta. 20 toiston verran sain kuritettua itseäni.

Treenien jälkeen pukkarissa… Olo oli yhä vähän hutera.

pukuhuoneessa.JPG

Mehut menivätkin siinä maratonsarjassa ja hetken sekavasti haahuiltuani painelin oksentamaan vessaan saadakseni huonon olon pois. Eipä se juuri auttanut ja treenit menivätkin sitten lopullisesti *ituiksi! Muutaman vatsan taisin tehdä vatsarutistuskoneessa ja katosin pukuhuoneeseen. Ei sinänsä, kyllä kai tuollaisista yhden liikkeen treeneistä jotain hyötyä on, jos vaikka vertaa ettei olisi yhtään mitään tehnyt. Noh, huomenna paikkaillaan tämän päivän kesken jääneitä treenejä, kun on treenattavien kanssa heavy jalkapäivä.

Tässä kyykkyvideoo:

*VIDEO*

Muutama kuva kyykkypaikalta, klikkaa kuvaa isommaksi.

squatposingbeh.JPG

legday.JPG

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.