This is Mika

14.01.2015 23:56 3min luku 36

Keep the focus!

Let the beast out!
Oot himassa ja tiedät tänään olevan jälleen yksi niistä päivistä, jolloin sä näytät itselles mistä oot tehty. Lataat itteäs niin mentaalisesti kuin fyysisestikin. Sulla on tietyt biisit joilla saat sykkeen ylös. Sulla on tietyt motivaatiovideot tubessa, jotka sä katot läpi kerta toisensa jälkeen. Sä fiksaat ittelles boosterit, aminohappoja, kreatiinit, synefriinit, pullo rippediä ja pistät hupparin niskaan. Palkkari ja intrat jo odottaa laukussa lähtöä. Let’s go!
Saavut salille ja vermeet niskaan. Nyt se alkaa. Eka liike ja mies keskittyy. Korvissa pauhaa musa ja muiden ihmisten mölinät katoaa kauas sun oman maailmas ulkopuolelle. Painat hupun syvemmälle päähän ja uppoudut ekaan lämppärisarjaan.
Fiilis hyvä, lihas tottelee käskyjä ja pumppi kasvaa. Tänään on hyvä päivä. Sä lisäät malmia ja se tuntuu joka kerta vaan kevyemmältä. Työsarjat, BOOM, peto sisälläsi herää. Nyt tehdään tosissaan. Saat extra voimat käyttöös, sä painat menemään ja sarjat kolisee toinen toisensa jälkeen. B E A S T M O D E!!
rage
Focus mothafoka!!
Nyt äijä keskittyy, nyt tää vaatii fokusta ja asennetta. Sulla on mentaliteetti, ettei anneta periksi. Eikä periksi todellakaan anneta, viedään treenit joka kerta kivun yli ja toiselle puolelle. Vaikka forkuista tuntuu loppuvan virta niin sä vaan kiristät remmiä tiukemmalle ja keskityt yhteen asiaan. Sä teen tän seuraavan sarjan! Taistele! Keskity! 15 toistoa! Toinen puoli! 15 toistoa! Keskittyy jumankauta!
Sarjat tehty, siirry seuraavaan liikkeeseen. Joka paikkaan sattuu, mutta sä vaan pusket eteenpäin. Lihas on tunnoton ja arka. Lepäät hetken. Annat sille aikaa palata takaisin peliin. Sieltä se tulee takas. Huilii huilii ja kohta ollaan taas back in the business! Juo intraa, istu alas, vedä syvään henkeä. Sä vilkaiset peiliin ja sieltä mulkaisee takas lihamöykky jota sä kuritat. Sulla on se päätäntävalta ja voima muokata läski lihakseksi.
selkääkoneessa
Läski on niin helppoa. Lihas vaatii työtä. Sä et haluu olla helppo, sä haluut taistella. Sä haluut lihasta! Työstät sitä lihasta, muokkaat kehoa. Taistelet joka kerta uudestaan ja uudestaan ittes sinne metallin mekkaan, rääkkäät kehoas ja palaat nöyränä takas kotiin. Vuosien päästä sun kroppas alkaa muistuttaa roomalaista gladiaattoria. Vuodet ovat jättäneet jälkensä suhun. Sun lihakset ovat kiveä ja marmoria. Sä oot täynnä taistelun jättämiä jälkiä salilta. Jokainen lihas joka työntyy ulos susta kertoo sadoista ja taas sadoista sarjoista, tuhansista toistoista, hiestä, kivusta, kolotuksesta ja väsymyksestä, jota oot joutunut kokemaan.
Tää on se juttu johon sä oot lähteny mukaan. Sä hengität tätä ja elät sen arvojen mukaan. Tämä itsensä rankaiseminen on osa sun elämää. Mitään et vaihtais pois. SÄ oot nykypäivän gladiaattori, joka taistelee itseään varten. Se on sitä hiljaista taistelua, joka käydään salilla ja pään sisällä.
BOOM!

kuvat: Jouni Jones Lehtonen

Ps.
Markkinoiden parhaimpiin kuuluva Intra, Octane, pitkästä aikaa tarjouksessa!! Laulata banneria ja tilaa itsellesi Octane hintaan 24,90€!!
octane

Kommentit (36)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.