This is Mika

05.06.2010 03:41 2min luku 3

Katto-Kassisena

Terppa!

Duunia tehty välillä viileässä tuulessa tihkusateineen ja välillä kuumassa auringonpaisteessa. Pitäjänmäen toimistorakennuksen seitsemännen kerroksen katolta on upeat näkymät Talin golfkentille.

Palapelikuva näkymästä. Oikealla horisontissa näkyy Leppävaaran tornitalo.

pitsku

Päätä ei sovi paleltaa eikä pahasti huimata, kun korkealla ollaan.

Living on the edge!

on the edge

Sali

Treeneissä olen ehtinyt käydä vain kolmisen kertaa viikossa. Duunissa sen verran kiirettä ja välillä hikoillaan enemmän, joten olen suosiolla jättänyt treenit väliin. Kesäaika on näköjään meikäläiselle huono aika yrittää nostaa painoa eli bulkata. Ei vain paino nouse. Tietysti fyysinen duuni on osasyynä, että kulutuskin on kova, mutta myös lämmin ilma ja vedenjuonti pitää aineenvaihdunnan liikkeessä. Ylimääräistä ei vain kerry, ei siis edes lihaksien muodossa. Täytyy nyt vain yrittää jaksaa taistella itsensä koviin treeneihin.

Pitäis varmaan käydä tilaamassa kunnon gaineri, jotta paino lähtisi nousuun. ABB:ltähän tuollainen olisi vielä hyvällä hinnalla saatavillakin. Ainakin palaute on ollut monella erittäin lupaavaa. Jengi on saanut painoa lisää useita kiloja. Ei muuta kuin bannerilla tilaamaan!

260_xxl2fi

Lomista

Kesälomat lähestyy. Pidetään heinäkuussa pari viikkoa lomaa ja lähdetään koluamaan Suomea. Ollaan hieman suunniteltu jo reittiä, joka kulkee todennäköisesti Kuopioon, Vaasaan ja paluumatkalla poiketaan Hämeenlinnassa. Saas nähdä minkälainen road trip siitä tulee. Odotan kuitenkin innolla, nyt kun pääsee ihan pankin omistamalla autolla kulkemaan.

Uusin Team M&M podcast on muuten ilmestynyt, jossa vieraana Utti Hietala!

Hauskaa läpänderiä lähtee Utilta, suosittelen kuunnella!

*LINKKI*

Eipä muuta, kuin mukavan lämpöisiä ilmoja odotellessa! Palataan astioille.

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.