This is Mika

29.11.2012 10:09 2min luku 29

Katabolian katkaisija - Anabolic BOLT!

Hello!

Tää sopii niin dieetille kuin offikaudelle. Sain hyvän vinkin frendiltä tästä tuotteesta. Hankin sitä itselleni myös ja nyt olen käyttänyt Anabolic Bolttia välittömästi treenin jälkeen katkaisemaan katabolian. Yksi mitallinen eli 45g sisältää juuri riittävän määrän proteiinia 16g, hiilaria 20g ja rasvaa 1,7g. Loistava aminohappokoostumus ja 2500mg creapurea palauttamaan kovimmatkin treenit!  Ite oon tykästynyt tuohon Orange-makuun.

Luonnollisesti syön viimeistään puolituntia tai tunti tuon Boltin jälkeen ruokaa himassa taikka juon kaksi mitallista Mutant Massia. Nyt offillakin olen huomannut tuon Anabolic Boltin palauttavan kropan todella nopeasti!

Mikä parasta, Anabolic Bolt on nyt superhyperhyvässä tarjouksessa Fitnesstukullta! Vain 21,90e eli siis kipurajan alle jää! Käy ihmeessä tilaamassa itsellesi Bolt, koska Suomenmestarina voin sanoa, että toimii! 🙂 Ja toki helpoiten pääset, kun klikkaat itsesi bannerin kautta tukun sivuille! Uu-jeah!

Anabolic Bolt

Kehittynyt palautumistuote korkeinta laatua olevilla ainesosilla! Anabolic Bolt sisältää ainoastaan 149 kcal per annos ja sopii erinomaisesti yhteen dieetin kanssa!

Yhdistelmä Optipep™, Vitargo™, Creapure™, Palatinos™ tekee Anabolic Boltista tuotteen sinulle, joka vaadit parasta. Anabolic Bolt sisältää ainoastaan ainesosia, joilla on todennettu positiivinen vaikutus treeneistä palautumiseen, lihasmassan lisäämiseen sekä korkean suorituskyvyn säilyttämiseen kovien treenijaksojen aikana.

Kehitetty sinulle, joka haluat optimaalisen palautumisen treenien välissä.

  • Ainoastaan 149 kcal annosta kohden.
  • >36 % proteiinia.
  • Korkea peptidipitoisuus (Optipep™).
  • > 4100 mg BCAA annosta kohden.
  • 2500 mg Creapure™ annosta kohden.
  • 45 % hiilihydraattimix; Vitargo™/ Palatinos™.

Anabolic Bolt sisältää hydrolysoitua heraproteiinia (Optipep™) yhdistettynä hyvin imeytyviin hiilihydraatteihin ja kreatiinimonohydraattiin. Pilkotut proteiiniketjut varustavat kehon di- ja tripeptideillä, jotka imeytyvät nopeammin kuin luonnollinen heraproteiini. Anabolic Boltin hiilihydraatit imeytyvät täydellisesti kehon glykogeenivarastoihin, joissa ne täydentävät energiavarastoja treenin jälkeen. Anabolic Boltin sisältämä kreatiini täyttää lihasten kreatiinifosfaattitasot. Kreatiini on luonnollinen aine, joka nostaa suorituskykyä intensiivisen korkeisiin toistomääriin perustuvan lyhytkestoisen treenin yhteydessä.

Annostus- ja sekoitusohjeet: 45 g (1 dl) jauhetta sekoitetaan  2,5 – 3 dl:aan vettä, ja ravistetaan shakerissä kunnes jauhe on liuennut. Nautitaan välittömästi treenien jälkeen.

Suositeltu päivittäinen annos: 1 annos (45 grammaa) päivässä. Suositeltua annosta ei tule ylittää.

Allergiatietoa: Sisältää maitoa ja soijalesitiiniä

 

Kommentit (29)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.