This is Mika

29.10.2013 18:57 3min luku 50

Käsivammainen

Moi

Käväisin saleilemassa. Penauttelin tissejä. Ihan jees kulki ottaen huomioon toi käden kipuilu. Menin jälleen kerran ennen duunia salille ja kas kummaa aikataulu petti ja tuli kiire. Siinä sitten 45 minsaan piti kellottaa rinta ja habat. Peruspenaa siis vaan kehiin kauheella tahdilla. Tauot oli minsan luokkaa.

Penasarjat:

  • 20x60kg
  • 20x60kg
  • 20x80kg
  • 15x100kg
  • 10x120kg
  • 10x140kg ja heti perään 8x100kg (jalat ilmassa)

Toka liike ristikkäistaljassa pumppailua punnerruksilla. 5 settiä 25kg ja 15 toistoa.

bench_

Haboille tein levytangolla habakääntöä mutta teki kipeetä. Kässäreillä tein peruskääntöjä, mutta jälleen sattui. Ristikkäistaljassa pumppailin, mutta eipä siinä paljoa pystynyt tehdä. Scotthauiskoneessa tein ihan lelupainoilla. Kevyehkön pumpin sain aikaseksi koko yrityksestä hauiksille. Tuntuu kyllä melko turhauttavalta tehdä yhtään mitään, kun kipu on aikalailla käsittämätön. Vetää koko käden niin saakelin voimattomaksi teki sitten mitä tahansa haboille.

Hieroskelin oikeaa olkavartta eri kohdista ja löysinkin pari jännää aluetta mitkä säteili jos minnekin. Ihan sivuolkapään alta ja ojentajan läheisyydestä löyty kiva hermokimppu, jota hieromalla koko käsi tuntu menevän tunnottomaksi. Samoin kyynärpään yläpuolella oli kohtia jotka veti käden ihan veltoksi hieroessani sieltä. Kipu on ihan käsittämätön oikeassa kädessä etenkin, kun yrittää esim tehdä tuplahaba-poseerausta. Eli ei pysty jännittämään siinä asennossa hauista lainkaan. Heti kun käsi on alhaalla esim rinta sivulta-posessa, sitä pystyy huoletta jännittämään. Kipu on erittäin hankalaa paikantaa. Käteen siis sattuu ylt ympäriinsä. Kyllä tekis mieli sanoa tässä kohtaa VITTU! Mutta en sano. Eiku, nythän mä sen menin sanomaan… 😀

Tää oikee käsi alkaa jo surkastua pahasti, kun sillä ei pysty mitään tehdä. Ketuttaa olla tällainen käsivammainen. On tätä ennenkin koettu, mutta nyt kun on paljon tavoitteita ja selkeetä tulosta pitäis tehdä, niin painaa tämä kyllä fiilistä alaspäin huolella.

Noh, ei auta muuta kuin taistella eteenpäin. Mennään treenit kerrallaan kivusta huolimatta ja hammasta purren. No can do!

aday02

Hei muistakaas nyt vielä käydä hyödyntämässä noi tän kuun kampanjatarjoukset jotka ovat vielä hetken aikaa voimassa.

Siellä on Creakongi -40 pinnaa alessa:

Creakong tarjouksessa

Amino-Pro Essentials osta 3 maksa 2:

amino pro essentials 3 kahden hinnalla

Whey-80 paketti, johon voit valita 4 eri suosikkimakuasi!

whey_80

BCAA XL kapselit vielä hyvässä diilissä:

BCAAXL800FI

Ja muistakaahan mennä bannerin kautta tilamaan nämäkin herkut, T. Mika!

Kommentit (50)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.