This is Mika

03.08.2013 12:16 3min luku 29

Kaloritonta kastiketta pöytään ja Pappi tekee paluun...

Hjellou!

Walden Farms on mielenkiintoinen löytö Fitnesstukulta. Lafka valmistaa kalorittomia kastikkeita ja dippejä jos jonkinmoisiin safkoihin. Itse tykkään tehdä tuhteja kanasalaatteja ja tietysti salaatinkastike on ihan must, mutta useimmiten niissä on jumalattoman paljon kaloreita. Varsinkin dieetillä ollessa kaikki ylimääräiset kalorit on karsittava pois ja se tarkoittaa myös kaikkia maukkaita kastikkeita myös.

Tilasin Fitnesstukulta ihan testimielessä Walden Farmsin Caesar salaatinkastikkeen. Muitakin makuja oli tarjolla ja kuten alemmasta laatikosta näkee, on aika tylsän näköistä luettavaa nuo makroarvot.

 

Caesar Chipotle Ranch Creamy Italian Honey Dijon
Energiaa 0 kcal 0 kcal 0 kcal 0 kcal
Rasvaa 0 g 0 g 0 g 0 g
Hiilihydraatteja 0 g 0 g 0 g 0 g
Proteiinia 0 g 0 g 0 g 0 g
Natriumia 260 mg 260 mg 225 mg 270 mg

 

Yksi pullo kustantaa vain 5,40e eli ei ollenkaan paha ja kun vielä kaloriton niin sehän passaa niille jotka katsovat tarkaan syömisiään.

calorie free caesar

Kanafetasalaatti:

Ostan joko valmiiksi grillattua kanan koipireisiä 3kpl tai paistan 400g kanaa pannulla. Koipireisistä poistan nahan ja muut jänteet ja härpäkkeet. Liha koipireisissä on mielestäni kaikista mehukkainta.

Salaattia, kirsikkatomaatteja, paprikaa ja kurkkua mielen mukaan. Fetaa, mozzarella paloja, punasipulia, kourallinen krutonkeja ja that’s it. Ei voi mennä pieleen.

***

Pakkikselta poimittua:

Lee Priestin ketjussa Mr. Universe-kisoihin valmistautuvasta Leestä kuvia. Mies on vissiin vihdoinkin palailemassa kisailemaan. IFBB:ssä Lee ei kuitenkaan käsittääkseni kisaa, kun on jotain häikkää ja kränää liiton kanssa. En tiedä sen enempää faktoista, kuin mitä jengi arvuuttelee forumeilla. Jättänyt maksamatta vuotuiset pro-korttimaksut jne. Mene ja tiedä?

Priesti se vaan saa iholleensa lisää leimaa. Kohta on naamakin jo ihan täynnä. Hanskat vaan on ja pysyy isoina. Muu kroppa ei mielestäni enää ole ihan entisissä mitoissaan.

PRIEST3

Selkä on ollut paksumpi vaikka se nyt ei Priestillä koskaan ole ollut paras lihasryhmä. Jotenkin jaloistakin on kadonnut se kovin pyöreys? No, eipä nuo räpsyt koskaan oikeutta tee ja lavalla se kunto mitataan loppupeleissä.

PRIEST4

Tässä pari tyylikästä kuvaa papista:

PRIEST2

PRIEST

Mitä mieltä olette Priestin kynsistä?

priest and nails

12.8 on vissiin Englannissa tuo NABBA:n järjestämä Mr. Universe, joten katsotaan miten on pappi saanut itsensä kireäksi ja onko vielä nuoruusvuosien massat tallella.

Kommentit (29)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.