This is Mika

03.05.2009 12:38 3min luku 15

Kaksintaistelua penkin herruudesta

Tere!

Salillakin on tullut käytyä, ainakin kuvailemassa lyhytelokuvaa broidin kouluproggikseen. Repeiltiin huolella tolle videolle. Kuvaileminen on todella kivaa ja oli hauskaa säätää kuvakulmia, tehdä storyboardeja sekä editoida noita otoksia. Ja vaikka itse sanonkin, niin ihan hyvä tuli!

*VIDEO*

the-duel-pic.jpg

Treenitkin ovat olleet suht hyviä vaikkakin harvalukuisia. Eilen kuvausten lomassa onnistuin kyykkyttelemään 3 sarjaa 5x180kg. Polvi illalla hieman nurisi, mutta hieroin sen hiljaiseksi. Tein penkkiä alkuviikosta 150 kilolla 2×5. Piti tehdä 2×6, mutta voimaa ei yksinkertaisesti ollut tarpeeksi. Kun olen jättänyt penkin vähäksi aikaa pois harjotteista niin sen huomasi saman tien, tekniikka oli huteraa ja liikeradoissa oli toivomisen varaa.

Tuli muuten ostettua riisinkeitin. Istuskelin yhden ystäväni kanssa kahveella alkuviikosta ja tuli puheeksi tuo riisinkeitin ja kaveri suositteli OBH Nordican 2,8 litraista keitintä, joten pakkohan se oli käväistä hakemassa pois. Hintaakaan ei ollut kuin jotain 60 eskoo.

obh_nordica_obh6323_riisinkeitin_1.jpg

Ja on muuten hyvä vekotin. Hitto, senkun vettä ja riisiä ohjeistuksen mukaan pataan ja kone päälle. 5-10 minuuttia ja riisi on valmis. Tulee kuohkeaa ja just sellaista kiinalaisraflariisiä, josta tykkään. Laite vielä pitää riisin lämpimänä 5 tuntia kypsentämisestä eikä maku kuulemma muutu miksikään sinä aikana. Peseminen on helppoa, otat vain kattilan pois ja huutaset vedellä. Pinnoite on sellaista, ettei siihen tartu mikään eikä riisikään pala pohjaan.

AURINKOKUNTAA

Ollaan tyttöystävän kanssa keränneet sellaista hassua sarjaa nimeltään rakenna oma aurinkokuntasi. Lehden mukana tulee osia hienomekaanisesta, tarkasti toimivasta aurinkokuntamallista. Ollaan sen verran kahjoja tuosta avaruudesta ja sen äärettömyydestä, että varmasti tulee olemaan hauskaa rakennella tuota vekotinta seuraavat kaksi vuotta, mitä tuota lehteä ilmestyy.

solar.jpg

Tyttöystävä sanoikin yllättäen, että kun ollaan saatu oma aurinkokunta valmiiksi niin sitten on aika mennä naimisiin. 🙂 Heh, pitäiskö kohta miettiä vihkisormuksia? Hmm? Saas nährä.

Vappu tuli ja meni. Olin töissä ja olen kohta taas menossa sinne. Ulkona paistaa aurinko ja lämmintä näyttäis olevan, mutta ei käy tasan onnenlahjat. Töihin on mentävä satoi taikka paistoi.

WOLVERINE

Käytiin katsomassa uusin marvel-elokuva Wolverine. Ai-jai kun oli hyvä. Wolverine pisti poikki ja pinoon ja Sabertooth tappeli rinnalla ja välillä tapeltiin keskenäänkin. Hugh Jackman näytteli varmoin ottein Wolvista ja Liev Schreiber oli yllättävän hyvä osassaan. Eniten harmitti, kun leffa loppui liian lyhyeen. Wolvista katsoisi vaikka 5 tuntia putkeen, niin hyvä se on hahmona. Jatkoa tulee varmasti! Jackman on löytänyt sen parhaimman roolinsa Wolviksesta, ne on perhana ihan samannäköisiäkin!

hugh-jackman-wolverine.jpg

SNIKT! C U!

Kommentit (15)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.