This is Mika

28.02.2019 11:49 2min luku 0

Jumatsuga mitkä alekoodit tukulle!

Moikka vaan kaikille!

Nyt on jumppia tehty oikein urakalla. Paino pyörii 92-94kg paikkeilla ja kroppa toimii todella hyvin. Safkaa menee päivästä riippuen 3500-4200 kilokalorin verran. Olen ottanut myös mukaan extra massajuomia kevyiksi välipaloiksi sinne tänne ja näillä hieman oon boostannut kokonaiskaloreita.

***

***

Kropan paine on hillitön treeneissä, kun olen hiilaria ahtanut koneistoon kaksin käsin. Ravinto-ohjelma toimii ennennäkemättömän hyvin. Lyhyessä ajassa olen saanut ihan uudenlaista fiilistä niin treeneihin kuin koko kroppaan. En voisi enempää enää suositella tuota ohjelmaa. Se pitää itse kokea, ennen kuin voi ymmärtää.

Haba aamupalan jälkeen.

Eilen tein salilla olkapäät 

Multa kysellään usein, miten jaksotan voimaa ja volyymia treeneissäni. Tai teenkö ollenkaan perusvoimaa bodaustreenien ohessa. Kyllä teen. Perusvoimatreenit ovat yhtä lailla tärkeitä treenejä kuin bodaustyyliset hypertrofiset ”high intensity” -treenit. Molempia jaksottamalla fiksusti, saadaan monipuolinen ja tehokas kokonaisuus aikaiseksi. Sotketaan siis molempia mukaan ja pakotetaan se lihas kasvamaan.

Lepo ja ravinto tuon tyylisen treenin kylkeen luo aivan mahdottoman ylivertaisen kombinaation, jolla ei yksinkertaisesti voida mennä vikaan!

Tässä pusketaan isommalla raudalla pystypunnerrusta smithissä

Saatan kierrättää voimaa ja volyymia esimerkiksi niin, että teen 2 viikkoa putkeen volyymia ja kolmannella viikolla käännän kelkan täysin ja pusken yhden brutaalin voimaviikon väliin. Näitä voi toki syklittää monella eri tavalla. Kun treenaan minun 5-jakoisella KOLMEN KOMBO-ohjelmalla, on siellä mukana myös MEDIUM -ohjelma, jolloin pystytään syklittämään vielä entistä enemmän monipuolisempia kokonaisuuksia. Esim voin tehdä yhden viikon puhdasta volyymia, jatkan seuraavan viikon ajan mediumilla ja viimeistelen kolmannella viikolla kropan voima-ohjelmalla. Tuosta syntyy lähes täydellinen kierto, jos halutaan niin voimaa kuin lihasmassaa! 😀 BOOM!!


IHAN HULLUJA ALEKOODEJA!

Pakko puskee tää tieto tänne, koska nyt jos koskaan iski Fitnesstukku kovat alekoodit pöytään ja nämä on heti hyödynnettävä! Alla kuvassa nuo koodit ja summat, mitä vasten nuo saa käyttöönsä! Käyn muuten itsekin poistamassa uudet rannetuet ja vähän whey-prostkua välipaljoa varten. Vois uudet treenitossutkin käydä ostamassa, kun vanhat on vähän kulahtaneet.

Ei muuta kuin klikkaa kuvaa alla ja käy tilaamassa!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.