This is Mika

26.09.2016 20:07 2min luku 0

Jukan matka Jyväskylään - HyperVideo

Moi!

Mulla itselläni ei oikeastaan juuri nyt ole sen kummempaa sanottavaa. Katsoin juuri Jukan tekemän lähes puolentoista tunnin superVlogin matkastaan Jyväskylään. Olen yhä niin hengästynyt, että vaikea hengittää.

mika-ja-jukka

Jukka pistää niin superhyperenergisen meinigin videolla ylleen, että katsojaan hirvittää. Meno on oikeasti eeppisen sairasta. Video alkaa tyynesti kuin luonnossa myrskyn edellä parvekejutustelulla, mutta pikku hiljaa meno vain pahenee. Kisapaikalla Jukka vääntää haastattelua KP Ouraman kanssa, kun miehiä kuulutetaan jo lavalle.

kp-ourama

Hypermoodissa kuin keväinen orava, Jukka singahtelee haastattelemassa melkeinpä kaikkea, joka takahuoneessa liikkuu ja käy välillä nappaamassa kultamitalin lavalla.

Tämä video kulkee ajoittain sata lasissa ja saa katsojan suoranaisesti nauramaan. Se mikä tästä kuitenkin tekee ainutlaatuisen katsojan kannalta, on tuo takahuoneeseen pääsy. Jukka todellakin vie katsojan bodauksen bäkkärille ja saa ihmiset avautumaan. KP sanoo videolla nasevasti, että normaalisti hän ei anna haastatteluja, mutta kun lähes alaston mies kameran kanssa sitä pyytää, on pakko suostua. 😀

Jukan Blogissa vielä lisää juttua viikonlopusta! Linkki–> Minä Voitin! 

Lähde Jukan messiin melkein puolentoista tunnin realityelokuvan pariin. Se on todellakin hengästyttävä ja nauruhermoja kutkuttava kokemus.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.