This is Mika

22.05.2017 15:42 3min luku 4

Juhlat jatkuvat! Supermass ja M-nutrition -25%

Heippa kaikille!

Se on maanantai ja jälleen tarjolla on hurjia diilejä Fitnesstukun 10-vuotis juhlaviikkojen vuoksi. Käydään tässä ihan alkuun läpi mitä kivaa on tälle viikolle tiedossa.

Hinnat pistetään uusiksi Supermass Nutritionin sekä M-nutrition tuotteiden osalta. Molemmat tuotesarjat irtoaa nyt viikon ajan -25% alennuksella. BOOOOM!!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja pääset suoraan Supermassan tuotteisiin!

Klikkaa taasen alla olevaa kuvaa ja pääset M-nutritionin tuotteisiin käsiksi!

Ja tulille saatiin vielä ihan kreisi diili, nimittäin Supermassan Intrazone irtoaa juuri nyt 2 yhden hinnalla! Yep, DYYD!

IntraZone – Supermass Nutritionin hyvänmakuinen aminohappovalmiste, joka lisää harjoittelun aikaansaamia anabolisia vasteita.

  • Tehostaa harjoittelun aikaansaamaa lihaskasvuvastetta
  • Nopeuttaa palautumista ja vähentää lihasarkuutta
  • Sisältää EAA:ta ja BCAA:ta
  • Laktoositon ja gluteeniton
  • Raikkaat maut

IntraZonen aminohappomatriisi lisää harjoittelun aikaansaamia anabolisia vasteita kropassa. Tuotteen sisältämät aminohapot ehkäisevät katabolisia prosesseja ja stimuloivat lihaskasvua. Lisäksi IntraZone nopeuttaa palautumista, vähentää lihasarkuutta ja hillitsee lihasväsymystä.

IntraZonea nautitaan treenin aikana. Näin varmistat anabolisten ja antikatabolisten ravintoaineiden välittömän ja maksimaalisen hyödyntämisen.

IntraZone auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin!

Annostus: Sekoita yksi mittalusikka (n. 40 g) n. 4 desilitraan vettä. Nauti harjoittelun aikana.

Nyt siis tuo Green Apple -maku lähtee yksinoikeudella vain tukulta 2 yhden hinnalla. Klikkaa kuvaa alla ja pääset tarjoukseen käsiksi! 😀

***

Eilen käväistiin tsekkaamassa Alien Covenant -elokuva. Voi veljet, olipas se omasta mielestäni jännä ja kivasti paljasti pieniä juttuja Alienien synnystä. Moni uskoo vielä, että ennen kuin ympyrä sulkeutuu kronologisesti, saatamme saada yhden prequel Alien leffan, joka sijoittuisi siis aikaan ennen originaalia Alienia. Tuossa Covenantissa jäi kuitenkin paljon asioita auki ja leffa ikään kuin kesken.

Itse olen Alien leffojen fani ollut lapsesta lähtien. Prometheus sai aikaan minussa paljon ajatuksia ja tykkäsin, kun tuossa mennään paljon syvemmälle mitä aikasemmissa Alieneissa ollaan menty. Juuri ne kysymykset, ”mistä nuo ovat tulleet” tai ”miksi Alienit luotiin” pyörivät paljon mielessäni. Myös Engineersien historia kiinnostaa ja nämä tietysti herättävät runsaasti lisäkysymyksiä, joihin ei olla vielä saatu ainakaan riittävän selkeitä vastauksia.

Toivotaan, että jatkoa vielä seuraa. Kaikki merkit siihen on läsnä. Annan leffalle 4,5/5. Täyttä vitosta en anna, koska olisin halunnut nähdä lisää niitä Engineerssejä ja ehkä sitä heidän historiaansa tuossa elokuvassa. Pikkasen liian suoraviivainen ja yksinkertainen ratkaisu siinä Davidin ja Engineerien kohtaamisessa. Noh, tällaista tää elämä on, ei mene aina kuten itse haluaisi. Silti, leffa on upea ja katsomisen arvoinen.

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.