This is Mika

28.06.2016 16:03 3min luku 4

Juhannus warp up

Hello!

No niin, jussi tuli ja meni. Hieman kesti palautua, mutta eiköhän tällä viikolla jo ala elämä voittaa? Oli oikein mainiot juhlat. Syötiin, juotiin, saunottiin, pidettiin hauskaa, parannettiin maailmaa ja toki ajeltiin nurmea lyhyemmäksi.

13439133_10154907189562908_7684032879145574892_n

Ruuat lihapainotteisia, Oli nautaa, possua, lammasta ja kanaa. Makkaroita eri makuja, pekonisieniä ja maissia. Uusia perunoita, coleslaw -salaattia, perinteisempää feta-salaattia jne.  Janojuomana olutta, sidukkaa, punaviintä, sangriaa ja limukkaa. Kyllä sitä sai syödäkseen ja juodakseen. Tänä vuonna rosvopaistikin onnistui täydellisesti.

Tässä muutamat videoklipsut instasta, kun grilli kävi kuumana

JUHANNUS UPDATE!! #sweetbabyrays #flatironstake #pekonisieniäaurajuustolla #dyydfist #juhannus2016

A video posted by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

Saunaoluet viilennettiin tietysti kuivajäällä!

JUHANNUS UPDATE II KALJAT KYLMÄKSI, TYYLILLÄ!! #boom #kuivajää #olut #juhannus2016 #dyydfist #bisse

A video posted by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

Makkarat tulilla!

Nurmea tuli lauantaina ajeltua ja siitä laitoinkin instaan muutamat klipsut.

KESÄJUSSINA! #ruohonleikkuri #lawnmoverman #driveby #dyyd #boom #kesäjakärpäset #chillout

A video posted by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

POSTI VAI BODARI? #postillekilpailija #bodybuilder #lawnmover #boom

A video posted by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

Naapurin nurmikko jäi lopulta ajamatta…

Hieman oli epävakaata. Lauantaina tosin saatiin kaunista säätä ja aurinkoa. Sai siinä nurmea ajellessa vielä pikkasen otettua aurinkoakin. Mä en ole kummoinen auringon ottaja, puskee sellaista hikeä, kun pönöttää paikoillaan. Jotain tehdessä saa parhaimman rusketuksen. Voi veljet sitä paarmojen ja hyttysten määrää. Vieläkin raavin jalkoja ja selkää verille, kun sai sen verran osumaa niiltä vihulaisilta.

Eilen ehti käydä salilla heittämässä olkapääjumpat. Oli kyllä veto hieman poissa mutta kyllä se takaisin tulee vielä tän viikon aikana. Vedin pitkät arnoldpressit aloittaen ihan pikku painoista ja nousten sinne 40 kiloon asti. Alussa toki vedeltiin sellaisia 15-20 toiston sarjoja ja loppua kohden 10 seteillä mentiin, kunnes vika setti 40 kilolla. Sit muutama alaspäin ja vipareiden kimppuun. Ensin takaolille ja sitten sivulohkoille.

Ihan jees jumpat vaikka hieman puhalleltiinkin.

Tässä kunnon perinteistä painia kässäreitten kanssa kun ei meinaa saaha painoja ylös ja muutenkin alkaa äijä vedellä viimeisiään liikkeessä. Tuli sieltä muutama kuiteski.

Äijä strugglaa

KÄSIPAINOPAINIA #struggle #weights #40kg #heikko #arnoldpress #vikasarja #dyyd #boom #dyydfist #dyydarmy

A video posted by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

Pelirintamalla mitään uutta?

Tullut pelailtua lähinnä Witcherin Blood and Winea. Olen ikään kuin säästellyt Falloutin DLC:tä ja pelaillut muuta. Kuulin vielä, että Fallouttiin tulee yksi pelattava DLC – Nuka World. Vaikuttaa ihan asialliselta keissiltä ja toivotaan, että siinä on jälleen sitä huikeeta apocalyptistä menoa Mad Max-tyyliin. Eniten tässä viehättää juuri ne mageet innovaatiot miten jengi on keksinyt tuossa maailmassa vanhoista, rikkinäisistä asioista uusia juttuja.

Tässäkin vissiin huvipuisto toimii nyt uuden maailman kauppapaikkana ja keskuksena. Pelaaja pääsee diilaamaan raidersien kanssa ja touhuilemaan niiden keissejä. Metkaa menoa ja pahuuksia tiedossa.

Tämä siis elokuussa

Itse en koskaan ole pelannut Skyrimiä, mutta nyt siihen olisi mahdollisuus, sillä Bethesda on tuomassa Skyrim Remasteredin. Voi olla etten pelaa tätäkään, kun jotenkin se luolien koluaminen ei niin valtavasti houkuttele ja sitähän siinä kuulemma on melkoisen paljon. Hieno toi silti on ja huikeet parannukset kun vertaa PS3 ja Xbox 360 -versioihin.

Olen jo jokusen aikaa jo sitten ostanut Xbox Onen, mutta enpä ole sillä pelaillut kuin ihan vähän Forza 6:sta. Kovasti odottelen jotain eksklusiivisia pelejä konsolille. Mulla tietty on tuo suomalainen Quantum Break, mutta en ole saanut itsestäni irti vielä pelata sitä. Syykin on, koska peli on sen verran suuri seikkailu ja haluan ikään kuin antaa sille paljon peliaikaa eikä vain tunti, pari silloin tällöin illassa. Peli etenee varmastikin melko elokuvamaisesti ja vaatii pitkiä pelisessioita. Kun sitten pelaan QB:tä niin haluan, että mulla on runsaasti aikaa siihen.

Nämä esim vaikuttavat melko mielenkiintoisilta tapauksilta:

  • Inside
  • Recore
  • Crackdown 3
  • Below

Mitä peliä itse odotat ylipäätään? 

Itselläni tietysti suurin odotus on Cyberpunk 2077 kohdalla, mutta kyseinen peli tuskin vielä muutaman vuoden sisään näkee päivänvaloa. Odottavan aika on pitkäääää!

***

Tämän viikon tajouksia tukulla on mukava määrä. Tässä osa niistä.

Klikkaa kuvaa niin pääset suoraan näihin käsiksi!

tarjousta

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.