This is Mika

18.12.2015 18:55 2min luku 17

Jouluaatto lähestyy - Stressiä pukkaa vai tiedossa rento juhla?

Hello Yellow!

Joulu lähestyy, onko fiilis jouluinen? Onko joululahjat ostettu jo vai onko porukassa sovittu lahjaton joulu? Oletko niitä ihmisiä, jotka aatonaattona hikipäissään ja kiukkuisena juoksee ostoskeskuksissa ostellen viimehetken lahjoja?

File photo dated 11/12/2011 of Christmas shoppers in Oxford street, London. PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Thursday December 15, 2011. Retail sales volumes fell by 0.4% in November, the Office for National Statistics said today. See PA story ECONOMY Retail. Photo credit should read: John Stillwell/PA Wire

Itse olen delegoinut suurimmaksi osaksi vaimoni hoitamaan joululahjaostokset. Muutama täsmälahja on itse tullut ostettua, mutta muuten olen äärimmäisen onnekas, kun parempi puoliskoni on juossut puolestani ostoksilla. Mikä parasta, mennään vielä valmiiseen pöytään syömään, eli pakataan kamppeet ja painellaan vanhempieni luo lappiin juhlimaan jouluaattoa.

On joulusaunaa, aattoaamun riisipuuroa, kylmää olutta ja mukavaa chillailua samaan aikaan, kun toiset äheltää keittiössä ja laittelee valmiiksi pöperöitä pöytään. On se vaan niin kiva, kun passataan.

23088163-Christmas-holiday-stress-Stressed-woman-shopping-for-gifts-holding-christmas-presents-wearing-red-sa-Stock-Photo

Monille joulu on tuskaa ja stressiä. Sitten on vielä yksinäiset ihmiset, jotka kokevat joulun ahdistavaksi. Onhan se ymmärrettävää, kun kaikki tietävät joulun olevan perhekeskeinen juhla. Täytyy olla itse äärimmäisen onnellinen, että on perhe vielä olemassa joiden luo voi mennä. Myös kaunista vaimoani pitää arvostaa, sillä parempaa ja huolehtivampaa ihmistä tällainen putkiaivo ja dementikko ei voisi toivoa. 😀 Hahahaa!

Lihaisa joulu on siis tiedossa, sillä Jukkakin on tuomassa omat massansa lappiin. Sen herran ruokahalu on melkoinen ja yleensä tappelu syntyy siitä kuka saa faijan tekemät viimeiset lohirullat syödä. Katotaan josko saataisiin joku joulupodcasti ulos lapista? Olisko sellaiselle kysyntää?

Miten itse vietät joulusi? Onko jotain perinteitä mitä tulee noudatettua? Jaa omat joulun traditiosi tänne. Koetko joulun rauhan ja hiljentymisen aikana vai stressin täytteisenä juhlana?

Kommentit (17)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.