This is Mika

17.12.2014 19:38 2min luku 30

Joulu fiiliksillä jo

Helou!
Tässä ollut loistavia treenejä takana jo useita. Takareisiä päässyt paukuttamaan kahdesti peräkkäin ja on osunut todella hyvin oikeisiin kohtiin. Mulla on oikean ranne ollut todella kipeänä viime viikon Nyyssölä Bros -kuvausten jälkeen. Olenkin vähän vältellyt mitään ranteeseen kohdistuvaa rasitusta ja siksi paukutellut reisiä.
Tänään tein aamulla selkää ja todella varovaisesti iltapäivällä hauiksia. Ranne vaan täytyy immobilisoida todella hyvin rannetuella niin sillä voi sitten jotain tehdäkin.
tehtytreeni
Ensi viikolla on jouluviikko ja meikäläiselle tulee pitkästä aikaa pakollinen 5 päivän loma salilta. Ehkä moinen tekeekin hyvää, on sitä sen verran rääkätty täysillä lihaksia jo pitkän aikaa ilman suurempaa lepoa. Tosin tarkoituksena on kyllä liikkua ja ulkoilla tuonakin aikana, ettei vaan paikat mene liikkumattomuuttaan ihan tukkoon.
Sauna päälle, takkaan tulet, glögiä, poronkäristystä, perunamuusia, puolukkasurvosta, rauhallista tunnelmaa ja läheiset ympärillä. Siinäpä se joulun resepti onkin. Aattona toki vedetään sellaiset ähkyt joulupöydässä, notta muusta viis. On kinkkua, lohta, laatikoita ja vaikka vallan mitä. Kalapuoleen panostetaan meidän perheessä, on graavilohta maustettuna katajanmarjalla ja ginillä, savustettua lohta, siikaa, lohirullaa ja maustesilliä. Omnomnom!
Tää viikko vielä väännetään kovaa treeniä ja pistetään kroppa koville, niin ensi viikon voi sitten ottaa levon kannalta. Taitaa tull 11 treeniä tälle viikolle, jos suunnitelmat pitävät paikkansa. 🙂
pwot
 

Kommentit (30)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.