This is Mika

28.05.2016 12:14 2min luku 4

Jotain on saatu aikaankin

Heippa!

Viime vuosi oli hyvä vuosi. Tämä vuosi on pian puolessa välissä ja tuntuu siltä, että ihan mainiosti on mennyt kaikin puolin. Paljon pientä ja vähän isompaakin projektin tynkää on tulilla. Suurin odotukseni toteutui tuossa hetki sitten, kun sain myyntiin minun ikioman vaatemalliston. Olen erittäin ylpeä siitä.

nyyssolaltdCLICK

On ollut hauska ”valloittaa” eri osa-alueita tässä bodybuilding genressä. Pian tulee 10 vuotta täyteen, kun aloitin bloggaamisen. En usko, että hirveän montaa vastaavaa blogia vuodelta 2006 on enää pystyssä. Hietalan Utti itseasiassa aloitti oman julkisen treenipäiväkirjansa pitämisen muutama kuukausi minua myöhemmin fastilla, jota hän yhä päivittää. Aktiivisia suomalaisia blogeja ennen vuotta 2006 ei varmaankaan ole kovinkaan montaa tällä hetkellä olemassa Utin ja minun lisäksi?

13268381_10207745912980247_7680786693308355905_o

Eli 10 vuotta blogia melkoisen aktiivisesti hinkattu. Kisaamisen saralta pari PM-kultaa, pari SM-kultaa ja KV-menestystä jne, noitahan toki piisaa.  Erinäisiä videoita itse olen julkaissut tubekanavallani yli 250 kappaletta. Sinne toki mahtuu jos jonkinmoista shaibaa musiikista treenivideoihin, haastatteluista hassutteluihin ja kisapreppausjuttuihin. 4,8 miljoonaa katsontakertaa videoilla ja tilaajiakin ihan mukavat 10,5k.

Instagram on ollut mulla suhteellisen vähän aikaa, mutta siitä huolimatta siellä on yli 17k seuraajaa. Instaan tulee laiteltua aika useinkin randomeja kuvia ja kondispäivityksiä.

Facen urheilijaprofiili on ollut aktiivisena jo muutamia vuosia ja moni sitä kautta käy tsekkaamassa uudet blogipäivitykset. Sielläkin yli 20k seuraajaa!

Muut projektit on tietysti ollut takavuosina myös erittäin mukavia, Gymlogit, erinäiset stillikuvasarjat, kisaprojektidokumentaatiot jne. Näitäkin on tullut tehtyä erittäin runsaasti. Nyt mielenkiinnolla odotan tätä Kalmin Satun kanssa toteutettavaa Fitnessmyytinmurtajia. Pilotti on tulossa melko pian ulos.

Kaiken kaikkiaan, on ollut hienoa olla aktiivisena niin monessa osa-alueessa joista tosiaan tuoreimpana tämä vaatemallistohommeliini. Tämän kanssa on mennyt pitkä aika ennen kuin saatiin nämä ihan myyntiin asti. Puolisen vuotta aika tarkalleen, kun tämä lähti pelkästä ideasta, on kulunut ja nyt nämä ovat tuolla myynnissä! ks. kuvalinkki ylhäällä!

Myynti on lähtenyt todella hienosti käyntiin vaatteiden osalta ja muutama kokokin oli esim huppareista hetken aikaa loppuunmyyty. Nyt on kuitenkin L- ja XL-kokoa saatu lisää ja piakkoin on tulossa vielä XXL-koko myyntiin!

Mahtavaa!!

Mika kiittää ja kumartaa. Pysykäähän kanavalla, täällä tapahtuu aina jotain kivaa. 30.5 starttaa kans yks kiva juttu. Olkaahan valppaina! 😉

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.