This is Mika

22.05.2012 09:20 2min luku 11

Isommat hauikset! Treenaa yli kivun - Video

Gooooood moorning vietnaaam!

[tosikot, sisältää huumoria]

Mikä määrittelee kuka on kova jäbä? Ketä tytöt ihailee? Kuka saa eniten perskärpäsiä ravintolassa pöytäänsä? Kuka kääntää katseita kaupungilla? No tietysti se kaveri, jolla on ISOT HAUIKSET!! 😀

Miten sitten sellaiset saa? Eihän kaupassakaan myydä kuin naudan ja possun lihaa. Irtohauikset puuttuvat valikoimasta. Tosin syömällä juuri lihaa saat kyllä sitä kuuluisaa rakennusainetta hauiksia varten. Hauikset nimittäin kasvavat kovalla treenillä ja kovalla syömisellä. 🙂

Miten kannattaisi treenata haboja? Monta kertaa viikossa? Isoilla vai pienillä painoilla? Lyhyitä vai pitkiä sarjoja?

Vastaus on monipuolisuus.  Treenaa siis niin isoilla ja pienillä painoilla. Rääkkää hauista ainakin kerran viikossa todella kovaa. Voit tietysti lisätä toisen ”palauttavan” treeni käsille, joka sisältää enemmän erikoistekniikoita, kuin isoja pääliikkeitä.

Annan hyvän esimerkin tästä. Treenasin edellisviikon alussa kädet kovaa. Perusliikeitä oli levytangolla ja istuen käsipainoilla. Kolme liikettä, yksi iso ja isommilla raudoilla ja kaksi apuliikkettä kevyemmillä, mutta kovalla intensiteetillä. Sitten 3 päivää myöhemmin treenatessani rintaa (pelkästään) tein yhden ”palauttavan” treenin(vain yksi liike) hauiksille. Se sisälsi ensimmäisen sarjan pudotuksena: 10*30kg->15*25kg->20*20kg->25*15kg. Tämän jälkeen, kun kädet menivät pumpiin tein 4 sarjaa 10-15*30kg eli käytännössä jokainen meni failureen.

Eli yksi liike, 5 sarjaa, joista ensimmäinen oli pumppaava pudotussarja ja loput (kun kädet olivat jo väsähtäneet) suoria sarjoja failureen 1,5 minuutin palautuksilla. Ei muuta. Pumppi päälle ja pois salilta. Ylitä kipu ja vie sarjat niin loppuun asti kuin mahdollista. Kädet tarvitsevat shokkihoitoa kasvaakseen.

Tässä video siitä ensimmäisestä pudotussarjasta. NO PAIN NO GAIN!!

 

Kommentit (11)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.