This is Mika

23.09.2017 14:23 3min luku 0

Intiaanikesä ja tehokkaita treenejä!

Moikka!

Kylläpä ilmat lämpeni viikonlopuksi. Täälläkin Vantaan suunnalla 18 astetta näytti auton mittari lämpötilaa. Kaunis auringon paiste vielä kruunaa tunnelman. Melkein tässä vois kävelylenkille lähteä… Katsotaan, jos nyt ensin vaikka pikku päikkärit ja sit?

Helsingissä kauniin sään lisäksi on kaiken kukkuraksi Kulttuuritalolla SM-karsinnat meneillään. Itse en päässyt paikan päälle, koska työt estävät nämä huvit, mutta seurataan netistä ja katsotaan miltä ne kisaajat näyttävät.

Omat treenit menneet ihan hyvin ja joka kerta saan lihakset oikein mukavasti DOMSseille. Se ei tietenkään ole mikää mittari, että ollaan treenattu riittävästi, mutta kertoo se ainakin sen, että treeni on mennyt juuri oikeaan paikkaan, kun kohdelihas on seuraavina päivinä kipeä.

Eilinen rintatreeni meni mainiosti ja nyt jo on tissit niin arat, että melkein naurattaa, miten helposti menee nykyisin lihas muussiksi treeneissä. Intensiteetti, loppuun asti viedyt kovat sarjat, monipuolisuus ja pumpin saaminen on prioriteettina lähes jokaisessa treenissä. Ja se toimii. Lihas väsyy ja sitä väsytetään lisää. Annetaan löysää vain sen verran, että saadaan riittävästi virtaa seuraavaan sarjaa ja jälleen viedään se sarja niin pitkälle kuin mahdollista.

Toissapäivänä etureisille tuli tehtyä pudotussarjoja, jotka kivasti imi energiat ja pakotti kovan stressin jalkoihin. Prässissä ensin progressiivisesti noustiin 50 kilon korotuksilla 250 kiloon. Alkuun siis 50 toiston sarjoja ja pikku hiljaa laskettiin toistomäärät sinne 30 toistoon, kunnes oltiin 250kg:ssa. Sieltä sitten 3 tiukkaa pudotussettiä. 50kg pudotuksilla 20 toistoilla per sarja. Kokonaisuudessaan siis 100 toistoa per pudotus. Hyvin sai hapotusta reidet ja otti juuri sopivan koville.

Prässin jälkeen reiden ojennusta sekä vaaka hackia superina. Tiukka tunti ja oltiin valmiita. Oikein kiva jälleen varioida prässissä jotain erilaista. En siis kyykkää nykyään lainkaan vaan pelaan täysin prässin, normihackin ja vaakahackin kanssa. Mukaan tietysti ojennukset ja koukistukset. Pääasia vain, että lihas saatetaan kovan stressin alle ja viedään sarjat riittävän pitkälle, riittävän monta kertaa.

Kovien treenien ehdoton kyytipoika on lisäravinteiden osalta Octane. Todella loistava hinta-laatisuhteeltaan oleva intra ja eron huomaa kyllä heti. Oletko itse testannut Octanea tai jotain vastaava intrajuomaa? Aikaan itse olin hyvin skeptinen treenin aikaisiin juomiin, mutta mieli muuttui melko nopeasti  testattuani Octanea. Aminohapot todellakin estää katabolian syntyä ja pitkittää tehokasta treeniaikaa. Se on hyvin tärkeä elementti, että saadaan kroppa toimimaan läpi treenin mahdollisimman optimaalisesti.

Nyt tuo Octane on upeassa tarjouksessa 2 yhden hinnalla!! Käy tilaamassa heti, ettei lopu ennen aikojaan. Alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääset suoraan tarjoukseen käsiksi.

Ja hei, piiiitkästä aikaa superherkulliset GoodLifet puoleen hintaan. TÄTÄ ON ODOTETTU! Käy poistamassa omat lempparimaut heti!! Itsekin taidan muutaman laatikon tilata! Kuvaa alla vain klikkaamaan ja tarjous on heti käytettävissä!

Mahtavaa! Tänään siis jänskätään Kultsaa ja huomenna Arnoldia. Pidetään Suomen joukkueelle peukut pystyssä. Paljon kultaa vaan kotiin tuomisiksi. BOOM!!

Octane 2 yhden hinnalla!! Biossa linkki sekä tässä: http://bit.ly/2wbwwUO ??????✨?

A post shared by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.