This is Mika

05.01.2016 13:51 2min luku 20

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Morjensta päivää!

Tuossa tuli hehkutettua Syntraxin Nectaria parhaana isolaattina, mitä on tullut käytettyä elämäni aikana. Se kun on niin harvoin vielä tarjouksessa, niin pakkohan tuosta oli mainita. Yhä siis on tuo tarjous (-25%) voimassa, eli bannerin kautta vaan tilailemaan jos haluat lisäravinteisiin panostaa ja tässä tapauksessa erittäin tasokkaaseen proteiinijauheesseen.

Usein just kysellään, että mitä kannattaa lisäravinteiden osalta käyttää, kun valikoima on paisunut ihan uskomattoman laajaksi. Itse koen nykyään, että jos johonkin haluaa oikeasti panostaa ja ”sijoittaa” niin se on juuri tuollainen laadukas heraisolaatti. Sen lisäksi pistäisin rahani aminohappoihin (Octane, NOCCO), kreatiini monohydraattiin ja toimivaan laturiin (creashock, intensity) eli tehonlisääjään jota käyttää sitten tarvittaessa.

Rest-Pausesta ja sen tuomasta hyödystä yksin treenatessa pohdittiin edellisessä bloggauksessa. Erikoistekniikoita ylipäätään on hyvä käyttää, kun sooloilee salilla ja on tarkoitus toteuttaa monipuolista ja vaihtelevaa treeniä kropalle.

Sarjojen ja toistomäärien etukäteen päätetyt luvut toimii hyvin, kun halutaan hakea progressiota tai kun halutaan pitää huoli, että treeni tulee tehtyä kunnolla. Esim usein päätän mennessäni salille, että teen jossain tietyssä liikkeessä x-määrän sarjoja, joissa sitten on x-määrä toistoja. Näin on helppo lisätä progressiota, joko painoissa tai sarja/toistomäärissä tai jopa taukojen pituuksissa.

Kun homma on etukäteen päätetty, silloin se on helppo toteuttaa ja vääntää treeni loppuun asti vaikka kyynel silmässä. 🙂 Tykkään hakea omia rajojani tekemällä joskus ihan älyttömiä settejä. Toistoja tulee näin valtava määrä ja lihas todella joutuu koville vaikkei siinä vieressä olekaan ketään huutamassa ”yksi vielä”-komentoja.

Mielenkiinnosta vois kysyä, että onko jengillä omia jippoja tai niksejä, joilla yksin treenatessa voi boostata jumppia kovemmiksi?

Asennehan se ratkaisee loppupeleissä… 🙂

11391740_10205512352262625_5306507028310489767_n

Hey, muistakaahan osallistua Banneriskabaan! Palkinnot ovat huikeat. #BOOM! Säännöt ja ohjeet TÄÄLTÄ!

bannerikisa2016

Kommentit (20)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.