This is Mika

01.12.2014 11:49 2min luku 19

Hyvä on olo

Terppa.
Tuossa ed bloggauksen vikassa kommentissa kysyttiin mikä on olo? No hyvähän se on. Tässä aamukaffekupposen ääressä ja suunnittelen päivän jumppia mielessäni. Rintaa ja käsiä pitäis tehdä ja mikäs sen parempi kuin aloittaa jumpat sitten rakkaalla penkillä. Meikäläinen tykkää veivata sitä oikein mielellään.
On se kumma kun penkkiin ei kyllästy vaikka sitä on jo 23 vuoden ajan hinkannut. Siltikin siinä saa aina hiton hyvän tuntuman rintaan ja raudan rankaiseminen juuri kyseisessä liikkeessä on äärimmäisen nautinnollista. Se että lataa tankoon koko ajan isompaa malmia ja alkaa käskyttää sitä piristää kummasti mieltä. Varsinkin jos rauta tuntuu kevyeltä.
Smile and double biceps!
tylpät
On tää just nyt vaan niin mahtavaa. Istua tässä keittiön baaripöydän ääressä, kattella ulos, jossa aurinko paistaa ja pientä pakkasta ilmassa. Sisällä mukavan lämmintä ja iso muki kuumaa presidenttiä höyryää vieressä. Mihinkään ei ole kiire. 🙂
Hyvää oloahan me kaikki halutaan. Se syntyy niin monesta asiasta. Jopa pahan olon kautta saa itselleen hyvää oloa. Aatellaan juuri jonkun rankan treenin aiheuttamaa kipua ja hetkellistä fyysistä huonoa oloa, joka sitten treenin jälkeen kääntyy euforiseksi tyytyväisyydeksi, että ollaan onnistuttu treeneissä, ehkä ylitetty itsensä ja viety loppuun asti kroppa. Mehut tyhjänä on mielettömän hyvä lompsia takas himaan ja aloitella kehon korjausprosessi. Ruokaa, lepoa ja oikeassa suhteessa lisäravinteita.
Lisäravinne pikavinkki:
Tsekkaas banneria klikkaamalla tukun viikon diili. Gasparin tuottama huippulaadukas Myofusion proteiiniyhdistelmä on törkeen hyvässä tarjouksessa! Viittä eri proteiinilähdettä: nopeaa heraproteiinihydrolysaattia, heraproteiini-isolaattia ja heraproteiinikonsentraattia sekä misellaarista kaseiinia ja maitoproteiinia.
Normisti 66,90 mutta nyt VAIN 39,90€/1,8kg

Kommentit (19)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.