This is Mika

06.04.2017 10:37 3min luku 17

Huomenta Suomi -ohjelmassa vieraana!

Hello!

Tämä aamu lähti raikkaasti käyntiin, sillä heräsin kukonlaulun aikaan ylös ja suuntasin nokkani kohti Helsinkiä ja akateemista kirjakauppaa, jossa sijaitsee MTV3:sen Huomenta Suomi -ohjelman studio. Aamun ohjelmaan minut oltiin pyydetty mukaan, sillä uusi kirjani Giant Killerin tarina ja treeniopas on herättänyt mediassa kivasti huomiota ja tämän vuoksi minua on haluttu haastatella niin radiossa, kuin telkkarissakin. Erittäin mukavaahan se on, että uusi kirjani on saanut kiinnostusta ja näkyvyyttä ja ennen kaikkea se on myynyt fantastisen hyvin heti alkumetreiltä saakka.

Minun haastattelu löytyy kohdasta 1:24:00, klikkaa kuvaa alla ja pääset katsomoon katsomaan jaksoa:

Saavuin ajoissa paikalle ja soitin yhteyshenkilölle, että täällä ollaan, akateemisessa. Minut laitettiin heti maskiin, eli naama kuntoon maskeeraajan turvin. Paikalla oli turvamiehiä napit korvissa, mutta nämä taisivatkin olla jotain Petteri Orpon personal bodyguardeja tms? Itselläni oli kuitenkin ruhtinaallisesti aikaa mestoilla, joten löhöilin siellä soffalla ja odottelin rauhassa omaa vuoroani.

Saukkosen Mikan kanssa tehtiin pikku puffi vielä siinä ennen h-hetkeä ja sitten vain studioon istumaan ja seuraamaan miten uutiset ja sää ajettiin läpi ennen minun ensiesiintymistäni ohjelmassa. Hauska oli ylipäätään seurata tuota hektisyyttä ja suoran lähetyksen habitusta.

Sekunnilleen homma käyntiin ja klo 8:07 haastattelu starttasi.

Kirjani sai kivasti näkyvyyttä tuossa haastattelussa, josta olen erittäin iloinen.

Kokonaisuutena erittäin mukava ja positiivinen fiilis jäi tuosta Huomenta Suomen -haastattelusta. Toimittajat Mika ja Juhani olivat upeasti läsnä ja silmin nähden innostuneina lähetyksessä. Oikein hieno juttu oli päästä tuonne mukaan kokemaan tuo suoran lähetyksen hektisyys ja jännite.

Puitteethan tuolla akateemisen tiloissa on upeat ja se että studio on siinä samassa tilassa missä kirjakauppakin, tuo omanlaisensa tunnelman. Hyvin modernia menoa ja raikas fiilis.

Nyt on sitten oltu jos jonkinmoisissa jutuissa mukana, on Radio Aaltoa, Tilt -ohjelmaa ja Maikkaria plakkarissa. Katsotaan nyt mitä tässä vielä keksitään. Kivaa on eniweis ollut jokaisessa jutussa ja on ollut erittäin hienoa saada olla keulakuvana kehonrakennukselle sekä kuntosalikulttuurin puolestapuhujana. Positiivisella pöhinällä eteenpäin ja annetaan raikas ja iloinen kuva tästä touhusta. Me harrastajat kaikki tiedämme, että kuntosali on niin hyvä juttu ja sieltä saa mahtavan fiiliksen itselleen. Toivotaan, että harrastajia tulee vain lisää ja saadaan salikulttuuria nostatettua vain lisää täällä Suomessa.

Tuo 10 minuuttia Huomenta Suomessa oli toki lyhyen lyhyt hetki, mutta toivottavasti annettiin hyvä kuva ja fiilis niille ihmisille, jotka ei vielä toistaseksi ole kuntosaleja löytäneet. Sinne vain kaikki ikään katsomatta. Kuten haastattelussakin tuli todettua, treenaaminen ja punttien kolistelu ei ole niinkään ikäsidonnainen juttu. Bodaaminen on hyvin armollinen mitä ikään tulee. Vielä yli 40 vuotiaanakin voidaan menestyä ja kehittyä, se on vain halusta ja tahdosta kiinni. Koskaan et ole liian vanha aloittaaksesi lihaskuntoharjoittelua.

Että tällaista! 😀 Kiitos kaikille!

Äläkä unohda makeaa viikkoa! Tukulla valtava valikoima tarjouspatukoita. Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan patukoihin käsiksi!

Kommentit (17)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.