This is Mika

14.06.2016 15:20 2min luku 21

Hoikistellaan

Moro!

Vähän pitää tässä hoikistella. Kun on kesä tulossa ja vaatteet vähenee, pitää sitä itsekin yrittää saada aikaseksi jonkinmoinen kesäkunto. Vaikka lavakunto jos se sieltä tulee, aina vaan parempi.

VHH:lla kokeillaan nyt aluksi. Paljon hyvää rasvaa oliiviöljystä ja kananmunista. Proteiinit kanasta, lihasta, juomista ja niiden päälle vielä iso läjä aminohappoja, kuten NOCCOa ja BCAA:ta 4:1:1. Treeniä varten lataan Hardcoren BCAA:ta 12:1:1 ja treenin aikana kiskon Octanea. Palkkaria en juo vaan painelen himaan ja syön tuhdin kanasalaatin tai syön possun sisäfilettä salaatilla.

Hiilarit siis todella alas ja rasva/prode ylös. 20minsaa cardioo treenin päälle ja that’s it. Eipä tässä sen ihmeempiä tartte kikkailla, katsotaan miten poika laihtuu. 😀 LOL!!

Kanafilettä salaatilla välipalaksi

13415490_10207866290069599_3321282517208209938_o

Aminohapot ovat muuten hemmetin hyvässä alennuksessa juuri tällä hetkellä tukulla. Käy tsekkaamassa diilit. Klikkaa vain kuvaa alla ja pääset tarjoukseen!

aminos1600

Esim nuo mitä itse käytän ovat myös alessa:

Hyvänmakuisia nuo ja menee ihan janojuomina. Itse juon aminohappoja yleensä ihan ruokailun yhteydessä. Että tällaista. Jumpat paukkuu hyvin eteenpäin. Paino heiluu 92 kilon tuntumassa enkä ole koskaan ollut näin kireä tämän painoisena, eli voiskohan sitä tosiaan olla lihakin kasvanut? 😀

Eiliset rintajumpat meni hyvin tisseille. Päätin pitkästä aikaa tehdä rintaa vinopenkissä kässäreillä ja se tuntui tosi kivalta. Pitänee ottaa tuo liike testiin pidemmäksi aikaa ja oikein hakea sieltä se hyvä tunne rinnalle. Mulla yleensä menee tovi ennen kuin opin kunnolla ja sisäistän liikkeen sen verran hyvin, notta alan nauttia siitä. Sellainen motorinen hallinta syntyy liikkeeseen, kun sitä jaksaa sen pari treeniä veivata. Sen jälkeen liike alkaa oikeasti mennä kohdilleen ja pääsee fiilistelemään.

Tuossa yksi kolmesta työsarjasta 50kg hantteleilla.

RINTAPUMPUTTELUA #50kg #käsipaino #boom #myyrinkuntokeskus #dyydfist

A video posted by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

Eipä tässä tähän hätään muuta. Nyt salille pumppailemaan hanskoja isommiksi! Palataan! BOOM!

Kommentit (21)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.