This is Mika

12.12.2011 07:24 1min luku 16

Heikko itsetunto ei bodaamalla parane!

Totally dude!

Ei se itsetunto mihinkään parane vaikka kuinka bodaisi itsensä lihaksikkaaksi. Jos sitä on varustettu heikolla itsetunnolla on sitä koko elämänsä. Ulkonäkö vaikuttaa hyvin marginaalisesti itsetuntoon ja itseluottamukseen. Olemus voi kohentua ja pintapuolisesti saattaa ulkopuolisen silmin näyttäää, että lihakset tuovat varmuutta ja luottamusta kantajalleen. Kaikesta huolimatta sisustaa ei voi vaihtaa tai muuttaa.

Monasti puhutaan siitä kuinka herkät ja arat ihmiset hakeutuvat näyttelijöiksi, jotta joutuvat yleisön eteen kohtaamaan pelkonsa. Itsevarman näköiset näyttelijät usein siis ovat arkoja ja herkkiä ihmisiä, jotka ahdistuvat esilläolosta. Pelot on vain kohdattava. Vain sitä kautta niitä pystyy hallitsemaan.

Sitten ne itsevarmat ihmiset, keitä he sitten ovat?  No ne ovat tietysti niitä ihmisiä, jotka eivät edes tiedosta sitä, että ovat itsevarmoja ja omaavat korkean luottamuksen itseensä. He ovat yleensä niitä menestyjiä ja onnistujia, jotka toimivat taustalla ilman tarvetta tuoda itseään mitenkään esiin.

Eli aina, kun näet jonkun ihmisen esillä ja estradilla, hän on se heikon itsetunnon omaava ihminen, joka vain taistelee itsensä kanssa voittaakseen pelkonsa.

Kommentit (16)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.