This is Mika

14.02.2015 12:41 2min luku 13

Happy Ystävänpäivää!

Hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoilleni! <3
Mulla on aina ollut elämässäni tiettyjä tavoittelemisen arvoisia asioita. Iloisuus ja onnellisuus esimerkiksi. Mä pyrin onnellisuuteen ja toivon, että kaikki muutkin ihmiset niin tekisivät. Ennakkoluulottomuus toisia kohtaan olis kans aika hyvä piirre ihmisissä. Eikö?
Kuten tuossa edellisen postauksen kommenteissa tuli juteltua, että miten sitä ihmiset tulkitsevat meitä oikeasti edes tuntematta ihmistä oikeasti. Muistan hyvin, kun menin joskus erääseen työpaikkaan uutena työntekijänä ja mulle heti tultiin varoittamaan eräästä vanhemmasta työntekijästä, että se on hullu ja sekopää. Ennakkoluulottomasti kuitenkin päätin, että teen omat johtopäätökseni vasta kun näen henkilön. Tyyppi osoittautuikin oikein mukavaksi ja normaaliksi henkilöksi ja nää varoittelijat olivat itseasiassa niitä ”hulluja”.
Kyllähän se niin on, että kun tässä esillä ollaan ja näytetään omaa elämää, treenaamista ja jaetaan mielipiteitä niin siinä varmasti saadaan tietynlainen kuva ihmisestä. Eihän se kaikkien mieleen ole, että joku manletti kehonrakentaja poseeraa ja reenaa salilla ilman paitaa lippis vinossa. Näräähän sellainen aiheuttaa suomalaisessa luonteessa ja vähintäänkin rakennetaan mielikuva itseään täynnä olevasta ”bodarista”. Mutta vain ne tietää, jotka mut tuntee, että olen kaikkea muuta kuin egoileva narsisti.
Oikeasti olen sopivasti tempperamenttinen, iloinen, huumorintajuinen, herkkä ja empaattinen ihminen, joka nyt on vaan on menettänyt sydämensä bodaukselle. On tässä ollut silmä kosteena moneenkin otteeseen jos jonkinmoisista asioista. Ei minusta saisi tekemälläkään narsistista ja ylimielistä ihmistä. Ystäväni isä menehtyi äkillisesti tuossa aivan hetki sitten ja toisen hyvän ystäväni äiti jätti tämän maailman myös ihan äskettäin pitkän sairastelun jälkeen. Kyllä molemmissa hetkissä on ollut silmäripset märkinä.
Mä oon sen verran empaattinen että just äskenkin tuli vesivuoto silmiin, kun näin tämän videon:

Olkaa ennakkoluulottomia, rohkeita ja näyttäkää tunteenne toisillenne. Tänään ystävänpäivänä on hyvä muistaa läheisiä ja ystäviä ja laittaa vaikka viesti kaverille, jolle et oo pitkiin aikoihin viestitellyt. Luokaa ihmisistä mielipiteet vasta kun olette näiden kanssa ensin jutelleet. Ennen sitä ei kannata luottaa huhuihin, toisten mielipiteisiin ja ennakkoluuloihin.
Mä sain tällaisen tänä aamuna! <3 Thank you Babe!
valentine
Ja jälleen linkkaan tähän tuon vanhan Hyvyyden Manifestin, jonka kirjoitin vuosia sitten. Se on lyhyt, mutta ytimekäs!
<3 Live long and prosper! <3
live

Kommentit (13)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.