This is Mika

17.04.2012 18:29 2min luku 4

Haluatko parasta protskua?

Niin minäkin!

Proteiini on äärimmäisen tärkeä perusravintoaine! Varsinkin urheilija tarvitsee proteiinia, jotta lihakset palautuisivat, korjaantuisivat ja suoritukset parantuisivat. Myös lihasten kehittämisen ja voiman kasvattamisen kannalta proteiini on elintärkeä elementti. Ilman protskua ei tultaisi toimeen!

Kuten vikipediakin sanoo:

Proteiinit ovat kaikkien solujen rakennusainetta. Suurin osa solun kuivamassasta koostuu proteiineista. Rakennusaineina olemisen lisäksi proteiinit suorittavat lähes kaikki solun toiminnot ja ovat siten välttämättömiä elintoiminnoille. Proteiineja tarvitaan elimistössä sen typpi-, neste-, happo-, emäs- sekä kaliumin ja natriumin tasapainon ylläpitämiseen. Proteiinit mahdollistavat solujen liikkumisen, yhteenliittämisen, signaalivälityksen ja immuunipuolustuksen. Ne myös säätelevät geenejä eli toimivat transkriptiotekijöinä.

Lisääntyneen kulutuksen vuoksi ei urheilija aina saa ravinnosta riittävästi proteiinia, joten lisäproteiinin tarve on välttämätön!

Fitnesstukulla on saatavilla aivan mahtavan huippuhyvä proteiinilisä! Itse olen testannut tätä Weiderin Delicious Gold Wheytä ja maku (Milk Chocolate) on mun mielestäni törkeän hyvä. Myös nuo Low Carb valmisjuomat, varsinkin maitosuklaa, on supermaukas!

Delicious Gold Whey

Weiderin Delicious Gold Whey sisältää 100% ultrasuodatettua heraproteiinikonsentraattia ja runsaasti BCAA-aminohappoja. Proteiinilisä vain parasta vaativille urheilijoille.

Weiderin Delicious Gold Whey sisältää korkea-arvoista herproteiinia jossa erittäin korkea BCAA pitoisuus (haaraketjuiset aminohapot). Delicious Gold Whey valmistetaan ultrasuodatusmenetelmän avulla jonka ansiosta proteiini imeytyy erittäin nopeasti lihaksiin.

Delicious Gold Whey sisältää 100% puhdasta heraproteiinikonsentraattia ja on kehitetty parantamaan niin lihaskasvua kuin painonpudotusta dieetin aikana, sillä Gold Whey tuotteessa on korkea proteiiniarvo, mutta vain vähän hiilihydraateja. Weiderin  Gold Whey sisältää, toisin kuin monet muut proteiinijauheet, myös tärkeitä bioaktiivisia aineita, joilla on samankaltaisia positiivisia vaikutuksia ihmisen terveyteen kuin Omega-3 rasvahapoilla.  Gold Whey proteiini on hyvän makuinen ja sekoittuu helposti.

Ravintosisältö per 30 g jauhetta sekoitettuna 300ml:aan vettä 
Energiaa 521 kJ/123 Kcal
Proteiinia 25 g
Hiilihydraattia 2,6 g
Rasvaa 1,8 g

Suosittelen lämpimästi tätä tuotetta. Tarjous on nyt voimassa, klikkaa siis banneria ja pääset tukun sivuille tilaamaan oma pakettisi!

TOTALLY DUDES! 😀

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.