This is Mika

27.09.2015 06:22 2min luku 18

Haastattelu ja Motivaatiota!

Huomenta taas täältä Madridista!

Kello on vasta 5:05, mutta ylös ollaan noustu jo aikoja sitten. Eilen eli lauantaina oli mulla ns. vapaapäivä. Lähdettiin aamulla Britin, Mikon ja Mikon puolison Sarin kanssa messuille. Jeesin siinä Saria vähän, kun Sari huolsi Mikkoa ja laitteli öljyjä pintaan.

Kisat alkoikin melko yllättäen LÄHES ajallaan ja lavan reunalla tuli huudeltua ohjeita poseerauksiin. Harmin paikka mutta Suomen -100kg pojista Mikko ei päässyt kuitenkaan hienosta esiintymisestä finaaleihin. Killelle valtavasti tsemppiä finaaleihin. Kävin Killeä moikkaamassa takahuoneessa ja mies oli yksi iso rauhallisuus. Siinä näkee kyllä kuinka se vaikuttaa jopa mentaliteettiin, kun kisaa paljon. Kaikki tää touhu ja tohina on miehelle puhdasta rutiinia.

Kisan jälkeen Alona haastatteli minua alakerran kahvilassa. Tässä video siitä!

Minusta ja matkasta tänne Arnoldiin oltiin tehty myös aika hieno motivaatiovideo. Ihan hauskasti oli napattu videoita sieltä sun täältä, voin vain kuvitella miten paljon aikaa moinen on vienyt. Kiitos paljon tekijälle!

Nyt siis valmistaudutaan Overall -kisaan. Eilinen ilta meni tankkaillessa. Söin pastaa ja kanaa todella paljon, 500 grammaa pastaa, kilon tomaattikastiketta, kanaakin tais olla sellaset 500 grammaa. Kuivahedelmiä 200g, levy suklaata ja n. 10 banaania.

Paino nousi sinne reiluun 83 kiloon ja lihakset olivat melkoisen täynnä painetta.

11204467_10206208074175238_2719333513762879561_n

Klo 20:00 maissa olin jo nukkumassa ja yön aikana putos paino 79,1 kiloon. Nyt on kuiva kunto ja ollaan iloisen valmiita taistelemaan jättiläisiä vastaan. En todellakaan odota mitään muuta sieltä Overallista, kuin että saan mennä sinne vielä kerran näyttäytymään ja edustamaan Suomea yhdessä Euroopan kovatasoisimmassa kilpailussa. Olemme Overallissa kaikki mestareita, voittajia. Toivotaan, että kaikilla on siellä hymy korvissa ja jokainen nauttisi esiintymisestään. Arnoldin pitäisi myös olla siellä onnittelemassa meitä, näin siis on ollut käytäntö aikasempina vuosina. Toivotaan, että pääsen lyömään käsipäivää itse legendan kanssa.

Palataan illalla asiaan. Alonan Poseland kuvaa Overallin myös, eli siitä pitäisi tulla myös sitten video ulos. Pitäkää peukkuja mulle! Nähdään!

Kommentit (18)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.