This is Mika

07.11.2012 10:46 1min luku 31

Gymlogia tekeillä ja muuta turhanpäiväistä!

Mörjensta! 😀

Voi, tulis jo ensi vuosi, koska silloin alkuvuodesta lähdetään Puertoon pakoon Suomen talvea. Onneksi sieltä löytyy merivesialtaat, koska meikä ei kauheesti haluis joutuu jonkun kalan purtavaksi.

Tän takii en tykkää uida meressä:

http://www.youtube.com/watch?v=ho7Oopi_DGY

Arvatkaas mikä tekis hyvää? Notta meillä kaikila olis samanlaiset lehmänhermot, kuin tällä dobbella:

Ja sitten musiikkia. Tässä meikäläisen parin vuoden takainen ”sinfonia” sävellys. Mitä tykkäätte? Antakaahan kommenttia!! Omasta mielestäni tää on toistaseksi meikäläisen paras ja kaunein sävellys. Tästä vois miksata vaikka minkälaisen version, joten te musikaalisesti lahjakkaat, voisitte sovittaa tän biisin ihan uudelleen, jos haluatte? Ai niin, kuka keksii mikä on tahtilaji tässä biisissä? Siinä on itseasiassa kaksikin tahtilajia, toisen keksii helposti, mutta toinen onkin sitten jo vähän hankalampi. Edes yksi lahjakas säveltäjäystäväni ei kyennyt ratkaisemaan tahtilajia. Tosin yksi sellisti sai sen selville sitten muutaman soittokerran jälkeen… Aika hyvin kuitenkin täysin kouluttautumattomalta, korvakuulolla säveltävältä bodarilta?

Osama eiku Obama on sitten yyessaaan residentti! Onneksi olkoon. 😀

Tänään kuvataan gymlogi numero 32. Jakso tulee ulos varmaankin huomenissa! Uudella konseptilla mennään taas ja otetaan uusi lihasryhmä syyniin. Katotaan miten meikä kärsii ja valittaa, kun vartissa mennään 100 lasissa ja verenmaku suussa! 😀 Olkaahan linjoilla!

Kommentit (31)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.