This is Mika

22.10.2011 07:40 2min luku 7

Gymlog 8 - Hamstrings

No niin!

Tulihan ne jalat sieltä, tosin nyt ensiksi vain takareiskat. Pitkään mietin, mitä liikkeitä valitsisin takareisille, jotta tarpeeksi moni katsoja saisi jotain itselleen. Ideana oli kuitenkin, että mahdollisimman paljon olisi vapailla painoilla tehtäviä liikkeitä. Reiden koukistus maaten onnistuu varmasti myös monella salilla, jos on yhtään kattavampi laitteisto. Tuon koukistusliikkeenhän muuten pystyy tehdä myös käsipainolla ja maaten penkillä, eli käsipaino kantapäiden päälle ja siitä sitten nostamaan jalkoja.

Tässä Gymlog 8:

Polviltaveto on hyvä liike ja siihen voi laittaa aika paljon painoa. Rauhallisuus tekee siitä liikkeestä vielä tuskaisemman ja lopussa tehty puristus pakaralihaksilla on todella tärkeä. Itseasiassa en ole tuota liikettä tehnytkään pitkiin aikoihin ja huh, huh, arvatkaa vaan tällä hetkellä kuinka kipeät nuo gluteus maximukset ovat! Perse on siis käytännössä ”ON FIRE”! Telkkaristahan tulee se ohjelma Dance your ass off. No nyt voit tuolla polviltavedolla tehdä: TRAIN your ass off. SJMV taasen neuvotaankin tuossa Gymlogissa sitten ihan uudella tavalla. Painot ovat kevyet, mutta sen kyllä huomaa kun tekee 5*15 ja tuntumalla, että isoja painoja on ihan mahdotonta käyttää. Olen jollain 60 kilolla maksimissani tehnyt tuota sjmv:tä juri kyseisellä opettamallani tekniikalla.

Kaikkia liikkeitä ei siis todellakaan ole tarkoitus tehdä samana päivänä, ellei treenijako ole tyyliin 6 tai 7.  Eli jos treenaat esim kyykyt, prässit ja reiden ojennukset, voit lisätä sinne takareisille yhden tai kaksi liikettä noista vaihtoehdoista. Tietty jos treenaat jalat pari kertaa viikossa ja haluat toisella treenikerralla painottaa enemmän takareisiä, on hyvä ottaa pari, kolme liikettä noista mukaan.

Hyvä kuva, kun Mike otti polviltavedossa pari stilliä. Selkä roikkuu hassusti:

Ja tanssinkin on joku ryökäle ehtinyt giffiksi vääntää. Voi helvata! 😀

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.