This is Mika

14.10.2018 14:35 3min luku 0

GYMLOG 58 - Parhaimmat supersarjat käsille

Moikka kaikille!

Se olis pitkästä aikaa kuulkaas rakkaat lukijat GYMLOGin paikka! Kyllä, viime viikolla olin Lahden Expoilla, jossa tapasin paljon faneja, joista hyvin moni mainitsi vanhat Gymlogit. Tosi moni kaipaili Gymlogien paluuta,  josta sitten idea comebackille syntyi. Ilmoitin Mikelle, että nyt kuule pitäis elvyttää meidän jo legendaariseksi muodostunut humoristinen treenisarja. Mikehän siitä innostui vallan ja päätettiin siirtyä uudelle PtvGymille kuvailemaan paluujaksoa.

Voi veljet miten hauskaa meillä oli kuvausten aikana. Se vanha fiilis ja pöhinä oli välittömästi läsnä ja kieltämättä kuvausten jälkeen poskilihakset olivat krampissa nauramisesta. Näiden jaksojen tekeminen on aidosti niin hauskaa. Mitään emme koskaan etukäteen käsikirjoiteta eikä suunnitella. Homma toteutetaan aina niin, että Mike pistää kameran päälle yleensä varoittamatta ja siitä lähdetään improvisoiden liikkeelle.

Tietysti liikkeet ja jakson aihe ollaan tarkkaan pohdittu ja itse informaatio, tekniikat, liikkeet halutaan tuoda hyvin esille. Tärkeää on kuitenkin, että katsoja saa itse irti jaksoista informaatiota omiin treeneihin, mutta samalla homma tehdään huumorilla höystettynä.

Miken kanssa meillä on aina ollut mottona, että salilla treenataan tosissaan, mutta tekeminen ei saa olla vakavaa. Sellainen kurttuotsaisuus saa olla kaukana meidän treeneistä. Ja kuten sanoin, sarjat tehdään tosissaan ja niihin keskitytään. Sarjojen välillä huilatessa voi kuitenkin olla iloinen ja nauraa. Treenaamisen pitää olla kivaa ja positiivisessa hengessä tekemistä. Itse en osaisi enkä pystyisi painaa vuosikymmenestä toiseen tätä, ellen löytäisi tästä sitä tekemisen hauskuutta.

Uusimmassa jaksossa tehdään käsille parhaimpia supersarjoja. Meidän mielestä tehokkaita supersettejä niin yksittäisille kuin vastalihaksillekin. Lopussa intoudumme tekemään muutamat triplasarjat supersettien sijaan ja meikäläisen kädet huutavat hoosiannaa. Treenaaminen on kaiken lisäksi todella mielekästä, kun siihen saa otettua vähän mielikuvitusta mukaan. Monipuolisuus on aina hyvä asia, koska silloin lihas ei pääse liikaa adaptoitumaan yhdenlaiseen treenitapaan ja liikkeisiin. Monipuolistamalla ja vaihtelemalla liikkeitä pidetään huoli, ettei prikuulleen samaa jumppaa samoille lihaksille tule tehtyä.

Nyt siis keskitytään käsiin ja näytetään muutamat mielenkiintoiset variaatiot käyttämällä käsipainoja sekä mutkatankoa. Näillä liikeyhdistelmillä saadaan lihas ihan mielipuoliseen pumppiin ja hypertofia on taattu! Tsekkaa jakso ja käy laittamassa kanava tilaukseen, jos se ei jo ole tilattuna.

Team M&M Gymlog 58


PROTEIINIVIIKOT VIIMEINEN PÄIVÄ!

Nyt viedään vikaa päivää tästä upeasta tarjouksesta! Edellisessä blogipostauksessa käytiinkin kivasti läpi proteiinin hyötyjä. Käy lukasemassa tuo artikkeli, jos missasit sen. Tukulla on mahtavia tarjouksia protskuista vielä tämän päivän voimassa. Klikkaa tuota banneria alla, niin supporttaat meikäläisen blogitoimintaa! Kiitos ja syvä kumarrus ystävät!


Jugin twitch-juhalstriimi done!

Eilen oli aivan fantastisen siisti twitch striimi Jukan luona. 2-vuotis juhlastriimi kesti kokonaisuudessaan jopa 12 tuntia ja itse olin klo 15 aamuyön klo +1:00 saakka striimissä mukana co-hoastaamassa Jukkaa. Seiskan pintaan paikalle saapui vielä PT Vatanen, jonka kanssa oli hulvatonta menoa aivan sinne puoli kahteentoista asti yöllä. Tästä hauskasta menosta tulee kooste Youtubeen joskus tulevaisuudessa, mutta Jukan Twitch-kanavalta voit katsoa lähetyksen 30 päivän ajan. Siellä on myös muutama pirun hauska leikevideo parista hassusta tilanteesta, mitä striimissä tapahtui. Laitan tänne nuo muutamat kohdat!

Parhaita paloja eilisestä twitchistä! K-18

Klip tät sit, ja nyyssiksen dyydfist jätettiin törkeästi huomiotta… 😀 (kohta 0:40 eteenpäin) 😀

”Oot velkaa mulle, tajuutsä, sata euroa, TAJUUTSÄ!!” 😀

”Hölmöä hommaa!”

Perus Jugia…

Kirjan arvo nyt miljoona euroa… ”voiko osallistumisen perua?” 😀

Dippikastikkeet sängyllä

Maailman nopein maitorahka!

Message in a bottle!!! ”mother of god…” 


Ensi kertaan!

Kuva by: Mika Liukkonen, Fine Garage Art

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.