This is Mika

05.07.2014 13:19 2min luku 28

Gymlog 52 - Food Corner 8

Hello!
Pitkästä pitkästä aikaa pukkaa Food Corneria. Kahdeksannessa Food Cornerissa valmitetaan chilillä maustettua lihaperunasoselaatikkoa. Yks  varmasti monen suosikki, lihaperunasoselaatikko saa uuden, tulisen potkun mukaansa, kun rakennamme laatikolle todella maukkaan kastikkeen.
Halapenoja, tomaattia, valkosipulia, tomskupyrettä ja oliiviöljyä. Freesataan satsia hetken aikaa ja kaadetaan kulhoon sosetusta varten. Tää on tosi helppo valmistaa ja tälle voi keksiä ihan mitä vain variaatioita. Itse tykkään juuri chilistä ja valkosipulista, joten näitä siis kastikkeeseen.
Potkii kivasti!
potkasee
Jauhelihat paistumaan, ja kun ovat kypisä niin sekaan soossi ja pari isoa sipulia pilkottuna. Perunamuusi toki kannattaa valmistaa kunnon perunoista, mutta jos on kiire tai ei vaan viitsi niin voi käyttää noita valmiitakin pakasteperunamuusihässäköitä. Perunamuusit ja lihat sekaisin, jonka jälkeen kaada koko fuusio voideltuun vuokaan/ vuokiin. Uuni 225 asteeseen (kiertoilma 200) ja 30 minsaa, vuoat uunin keskiosaan.
Aineosat ja määrät mitä videossa valmistettiin:
kastike:

  • 250g terttutomaatteja
  • 1 pussi valkosipulin kynsiä
  • 1 iso keltainen habanero
  • 1 tuubi tomaattipyrettä
  • 1,5dl oliiviöljyä

Sekä muut:

  • 1200g 7% paistijauhelihaa
  • 2 isoa sipulia
  • 2 prk. pakasteperunaa
  • 2x3dl maitoa

Helppoa kuin heinänteko ja hyvää on! Tuosta syö ainakin pari päivää yks bodari. Tosin voi ton tuhota yhdeläkin kerralla jos iskee himo. 😀
Tässä jakso olkeet hyvät:

Muihin aiheisiin!
Tukulla jälleen ostamisen arvoinen setti BCAA:ta. Chainedin BCAA Hardcore on ”3 kahden hinnalla” -tarjouksessa!! Etua jopa 22 euroa tuossa. Suosittelen tilaamaan välittömästi! Aminohapot auttavat niin kokonaisvaltaisesti tässä tuskaisen hitaassa lihaksen kasvatusprojektissa. Bannerin kautta siis tilaamaan! 
BCAAhardcorebuy2get3
Tämä kuu aikaa osallistua banneriskabaan!
Älä myöskään unohda tän viikonlopun hullun herkullista tarjousta!!
crzwknd
Viis ja puol kiloa Premium Mass Gaineria vain 33,90 hintaan! Tää on todella laadukas massanlisääjä. Muista, tämä tarjous on siis vain tämän viikonlopun!!! 😀 BOOM BOOM!!

Kommentit (28)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.