This is Mika

22.11.2016 14:06 2min luku 0

Black Friday:lle varaslähtödiiliä - Disturb.fi

Hello DYYDS!

Perjantaina pamahtaa kaikenlaisia tarjouksia joka tuutista. Se on tietysti todella siisti homma ja kuluttaja hyötyy tottakai eniten näistä kaikista herkullisista diileistä.

Meikä ajatteli kuitenkin, että miksei voisi saman tien pistää jotain törkeen siistejä tarjouksia tulille, vähän niin kuin varaslähtönä perjantaille? Niinpä neuvottelinkin teille hyvät lukijani, jälleen kerran, eksklusiivisen varaslähtödiilin, tällä kertaa Disturb.fi:n kanssa.

15152497_10209212919334489_2032314099_o

Eikä muuten ole mikään turha tarjous! 

Ei todellakaan, sillä nyt lyödään vanhoja tarjouksia turpiin ja annetaan vielä extraa. Homma menee sillä tavalla, että olipa Disturbilla sitten normaali tai alennettu tuote, sillä ei ole väliä. Tämä varaslähtö käy kaikkiin tuotteisiin. Kyllä, siis KAIKKIIN tuotteisiin. Kun kirjoitat NYYSSIS25 kampanjakoodilaatikkoon, saat -25% alennusta (myös JO alennetuista tuotteista) kassalla, ! (ks. kuvaa alla)

dealdisturb

Klikkaa ”käytä koodia” ja boom, hinnasta lähtee välittömästi iso siivu pois. Eiks olekin siistiä? 😀 DYYYYYYYDS!! Yes, ja tuolla on vaikka mitä siistiä kledjua. Mun lemppari on ehdottomasti MZGZ Brandin neuletakki! Lämmin ja äärimmäisen mukava takki päällä syksyisiin iltoihin.

Klikedi-click tuosta alla olevaa kuvaa ja pääset Disturbin sivuille ostoksille!

nyyssiskamppis

Varaslähtötarjous on voimassa torstaihin 24.11 2016 saakka. Perjantaina iskee sitten uudet diilit, ei näin kovat, mutta kivoja diilejä silti. Nyt ehdit kuitenkin hyödyntää tämän tarjouksen ja viedä herkut päältä, kun muut tulevat vasta perjantaina apajille. 😀 LOL!!!

Että tämmöttiis tällä kertaa. Loppuviikosta tulee sitten kaikenlaista muutakin mukavaa, joten pysykää kanavalla ja saatte siistejä tarjouksia itsellenne hyödynnettäväksi.

BOOM!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.