This is Mika

28.05.2013 10:06 2min luku 51

Gymlog 42 - Valmistavat liikkeet jalkatreeniin (feat. Jari Leskinen)

Terve!

Eilen saatiin jälleen uusi jakso Gymlogia purkkiin. Nyt on vuorossa valmistavat liikkeet jalkatreeniin. Toisin sanoen jaksossa keskitytään siihen, miten valmistaudutaan koviin jalkatreeneihin. Mitä kaikkea alkulämmittelyihin tarvitaan, jotta vältyttäisiin vammoilta ja loukkaantumisilta treeneissä. Pähkinänkuoressa tässä jaksossa näytämme kaiken oleellisen mitä tarvitsen ja mitä voit tehdä alkulämmittelyinä kropallesi. Hyviä venyttelyjä, putkirullausta sekä dynaamisia heilautuksia on luvassa.

gymlog 42

Jari Leskinen vierailee jaksossa ja vankalla kokemuksellaan selventää meille kaikille miten prepataan jalat rankkoihin treeneihin. Jarilla on vuosien kokemus saliharjoittelusta sekä mies on itsekin kilpaillut kehonrakennuksessa. Jari on voittanut esim noviisien kullan aikoinaan.

Tässä jakso:

Käväisin huollattamassa auton eilen aamupäivällä. Oltiin Maikkelin kanssa vetämässä aamupalaa Subbarissa, kun huollosta soiteltiin. Repeiltiin huolella kun ainahan siinä käy niin, että viet auton huoltoon ja sieltä soitellaan, ”täs nyt olis vähän lisäkorjailtavaa… ” Ikinähän se ei mene niin, että auto on fine ja huolto kustantaa sen mitä luvataan öljynvaihtojen ja muiden nesteiden kera. ”Huollosta päivää, täs nyt näyttäis, et sun moottori pitäis vaihtaa..” ”No paljon se tuo lisäkustannuksia?” ” Noo, kyl se nyt sen pari tonnii töineen kaikkineen” [huoh] ”No kaipa se sit pitää vaihtaa” 😀 LOL! Näinhän siinä kävi meikäläisenkin osalta. Jotain ”koiranluita” piti vaihtaa eturenkaista ku oli löysällä. XD Suomessa ainoastaan asuminen on kalliimpaa kuin auton omistaminen. Asuminen, auto ja ruoka. Siinäpä ne pahimmat kuilut jonne rahaa katoaa ihan riittämiin. Ei voi mittee.

Rakas päiväkirja:

Eilen kiskaisin ihan kivat treenitkin rinnalle. Penkki kulki alun tahmaamisen jälkeen ihan mukavasti. Iltasella piti katsella Game of Thronesia, mutta järkytyksekseni huomasin, että sarja pitää  kahden viikon tauon ja toka vika jakso tuleekin ulos vasta 2. kesäkuuta!? No voi kökkö. Ja muutenkin, miksi näiden kausien pitää olla vain 10 jaksoisia? Kyllähän noissa kirjoissa olisi sitä materiaalia vaikka 22 jaksoon per kausi? Kauheen tiiviiksi ollaan rakennettu jokainen tuotantokausi ja sit joutuu jälleen kerran venailemaan kokonainen vuosi, että pääsee nauttimaan Tolkienin jälkeen upeimmasta fantasiasarjasta evah!

Mitä leffaa odotatte eniten tulevan elokuvateattereihin? Meikä venailee jatko-osaa hobitille sekä Avengers kakkosta. Myös odotuslistalla on Star Warseista uusia jatko-osia. Niidenkin pitäisi joskus tulla, tai ainakin Lucas on vihjaillut sellaisten vielä (ehkä) ilmestyvän.

Kommentit (51)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.