This is Mika

07.09.2018 16:58 2min luku 0

Go Nyyssis -jakso Pitäjänmäen PtvGymiltä!

Moikka moi!

Pitkästä aikaa pientä treenivideoo ja uutta episodia Go Nyyssis -sarjalle. Episodissa 22 ollaan Jooel Vatasen uudella PtvGymillä Pitskussa ja treenataan Jooelin sekä Miken kanssa käsiä. Jooel ja Mike teki omat setit korkealla volyymilla ja itse myös pumppailin menemään omia intensiivisiä sarjoja ja hain kovaa pumppia käsiin.

Alussa istuskellaan salin respassa ja rupatellaan niitä näitä ja sitten siirrytään salin puolelle treenaamaan. En sen kummemmin lähtenyt editoimaan videota vaan annoin kameran vain laulaa ja pistin aika lailla sellaisenaan klipsut mitä tuli kuvailtua kännykällä treenejä. Musiikki soi salilla sen verran kovaa, että oli pakko pistää alkuperäisen ääniraidan päälle välillä teostovapaata musiikkia, niin ei Youtube lyö ääniä poikki videosta.

Mike napsi sieltä täältä myös stillejä treeneistä, joten laitetaan tähän vielä noita upeita Miken ottamia kuvia mukaan. Sali on kieltämättä todella kivan näköinen ja tumman puhuva sekä tunnelmallinen. Erikseen pitää mainita, että salilla on aivan loistavat valot ja peilit, joiden edessä näyttää kyllä todella hyvältä. Mahtava paikka bodata ja kuvailla omia treenejään.

Miken kuvat!

Ja sitten itse videoon!


BANNERIKILPAILU!!

Muistithan, että kun ostelet Fitnesstukulta lisäravinteita, voit samalla osallistua banneriskabaan, joka on voimassa tämän kuun loppuun asti. Aivan superkovat palkinnot on tiedossa voittajalle.

Klikkaa kuvaa alla ja käy lukemassa osallistumisohjeet!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.