This is Mika

16.03.2018 17:31 2min luku 4

Go Nyyssis! E18 - 1 ARM BACK WORKOUT

Moikkahoikka!

Tänään oltiin siinä yhdeksän pintaan Myyrin Kuntokeskuksessa into piukeena (nooot) tekemässä selkäjumppia. Huonosti nukutun yön jälkeen oli jokseenkin väsynyt olo, mutta onneksi treeneissä olo piristyi ja mikä parasta pari kapselia Epic Pumppia pisti veren kiertämään ja antoi sen verran fokusta, että sain aikaiseksi tosi tehokkaat selktreenit.

Näissä treeneissä pyrin hakemaan maksimaalista supistusta, joten käytin vain yhden käden liikkeitä. Ensimmäisenä otin kulmasoudun käsipainoilla, jossa nousin progressiivisesti 35 kilosta ihan sinne 60 kiloon asti. Alussa toistot olivat 15 luokkaa ja jossain kohtaa isompiin painoihin siirryttyäni toistot putosivat kymppiin. Liike suorituksen osalta oli sellainen, että hain vedon sinne lonkkaa kohden ja näin sain ehkä hieman paremman supistuksen latsien alaosaan. Tykkään tehdä tuota liikettä juuri tuollaisella tekniikalla. Se toimii itselläni hyvin.

Treeneistä on myös Go Nyyssis! -jakso ulkona!

Toinen liike oli kevennetty yhden käden leuanveto. Tämä on metka liike, jossa vedin lapio-otteella vain yhdellä kädellä itseäni ylös. 4×15 toistoa per käsi. 55 kiloa laite kevensi omaa painoani, eli balttiarallaa 30 kiloa oli siinä vastusta.

Kolmas liike seisten alataljaveto yhdellä kädellä. Tässä jälleen 15 toistoa ja nyt 5 sarjaa. Viimeinen  ja neljäs liike oli Vipuvarsikone yläviistosta ja tavanomaisesti sivuttain. Tässä mentiin 4 sarjan ja 25 toiston turvin korottaen aina 5 kiloa seuraavaan sarjaan. 25 kilosta startattiin ja päädyttiin 45 kiloon. Sen verran vain oli taukoja, että lisättiin painoja ja välillä hörpättiin intrajuomaa.

Summa summarum

Tosi hyvät treenit ja antoi kivasti variaatiota, kun pysyttiin vain yhden käden liikkeissä. Jotenkin tuntuu, että moni karttaa ja väheksyy yhden käden liikkeitä. Itse koen, että yhden käden liikkeet ovat jokseenkin aliarvostettuja liikkeitä. Näissä on oma ideansa ja paikkansa, kun pyritään monipuolisia treenejä toteuttamaan. Silloin tällöin heitä normitreenien sekaan tämän tyyppinen jumppa, niin uskon, että homma toimii, etkä junnaa paikoillaan.  Varsinkin niille, joilla saattaa  olla toispuoleisuutta, yhden käden liikkeillä voidaan yrittää luoda balanssia kroppaan. Tämä toiminta voi olla melkeinpä minkä tahansa lihasryhmän kohdalla toteutuskelpoinen.

Tässä uusi jakso, Go Nyyssis! E18 – 1 ARM BACK WORKOUT

Ennen treeniä:

Treenin aikana oli intrassa:

Palkkarina:

Videossa vilahteli myös:


SUPERMASS -30%

Klikkaa kuvaa alla ja pääset heti supemassan tuotteisiin käsiksi. 

Tarjous päättyy 18.3 klo 23:59. Vielä ehtii!!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.