This is Mika

26.05.2022 13:57 2min luku 0

MITÄ HEMMETTIÄ? | TEAM MnM JA FRISBEEKOKEILUT! (video)

Helou!

Team MnM jatkaa hassutteluja. Tällä kertaa käytiin Talin kentällä harjoittelemassa frisbeen heittoa ja muutaman tutoriaaliheiton jälkeen kokeiltiin miten Munkkiniemen rata sujui meikäläiseltä.

***

***

Pakko sanoa, ettei tuo mikään helppo laji ole tuo frisbeegolf. Pitkät heitot kyllä meni ihan kohtalaisesti, mutta puttaukset ja muut hienosäädöt, heittojen kulmat ja sellaiset vaatii kyllä harjoittelua ja opettelemista. Muuten kyllä oli hauska kokemus kaiken kaikkiaan.

Säät vielä suosi meitä vallan mainiosti. Hieman alle 20 astetta oli lämpöä ja aurinko paistoi, joten kyllähän tuo käy ulkoilusta. Sai raitista ilmaa ja vähän liikuntaakin siinä samalla. Eka kosketus siis lajiin oli kaikin puolin mukavaa. Mike on hyvä ohjaamaan ja antamaan tipsejä.

Kuvassa Mike kosimassa mua frisbeen pariin.

Tässä ollaan menossa harjoittelemaan Talin kentälle heittoa.

Toka väylä menossa ja Mike heittämässä

Meikäläisen räpellys meneillään

Olen skidinä pari kesää pelannut Ultimatea, mutta en sen enempää ole koskaan frisbeetä heitellyt. Ultimate (myös ultimate frisbee) on siis liitokiekolla pelattava joukkuelaji, joka on alun perin kotoisin Yhdysvalloista. Pelin tavoitteena on tehdä ennalta määrätty määrä maaleja eli pisteitä nopeammin kuin vastajoukkue. Maali syntyy, kun pelaaja vastaanottaa syötön joukkuetoveriltaan maalialueella. Molemmista joukkueista on kentällä kerrallaan seitsemän pelaajaa.

Tämä frisbeegolf on mulle ihan uusi kokemus mutta ymmärrän kyllä hyvin, miten jengi on tohon lajiin innostunut. Siinä on paljon elementtejä ja tekniikoita, joten vaikka laji on vaativa, sen oppii suhteellisen nopeasti ja lajiin pääsee sisään varsin helposti.

Pidemmittä puheitta tässä tuo jakso, olkaa hyvä!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.