This is Mika

02.08.2018 17:56 2min luku 0

Giant Killerin treeniatlas - Ennakkomyynti päättyy 7.8 2018

Helou!

Oikein lämpöiset kesäterveiset täältä Suomen Vantaalta. Kotosalla lämpöä riittää. Meillä paistaa alkuiltapäivästä ihan sinne auringonlaskuun asti aurinko suoraan olohuoneeseen, keittiöön ja makkariin. Kivasti kyllä kuumentaa koko huoneiston sellaiseksi pätsiksi. Luojan kiitos omistan liikuteltavan ilmastointilaitteen, joka humisee makuuhuoneessa läpi yön viilentäen huoneen mukavan kylmäksi. Olkkarissa perinteinen lattiatuuletin pitää ilman vähän viileämpänä.

Lämpimät kelit ovat nyt jatkuneet varsin kauan. Saapi nähdä, missä kohtaa kylmenee? Onko Suomi nyt todellakin siirtymässä aivan uudelle aikakaudelle säiden suhteen, vai onko tämä jälleen poikkeus poikkeuksissa? Tuleeko Suomeen enää talvea ollenkaan? Mitä jos meidän ilmasto muuttuukin sellaiseksi trooppiseksi ilmastoksi? Saako männyt ja kuuset väistyä palmupuiden tullessa tilalle? Voi juku!

Oli miten oli, pistetään tähän väliin supertarjouksia kehiin!

Lämpimien kelien kunniaksi Fitnesstukulla starttaa kuumat alennuskoodit! Nimittäin GET10 saat 10€ alea, kun ostat väh 40€ tuotteita. Sama juttu GET20 koodilla irtoaa jo 20€ alennusta, kun ostat vähintään 80€ tuotteita. Tämä alennus kannattaa kyllä nyt hyödyntää! Voimassa vain muutaman päivän eli 5.8 asti aikaa hyödyntää!

Klikkaa kuvaa tuossa alla ja mene tilailemana!

 Sitten muihin aiheisiin.

Enää ei ole pitkä aika, kun uusi Giant Killer -kirja julkaistaan. 16.8 on julkaisupäivä ja nyt pitääkin tiedottaa sen verran, että 7.8 saakka ehtii kirjan ennakkotilata, jolloin siihen saa minun nimikirjoituksen. 8.8 keskiviikkona, mennään Saarijärvelle skriivailemaan ennakkotilattuihin kirjoihin nimmarit ja pistän sieltä vielä pientä striimiä kehiin, niin pääsette seuraamaan tuota keissiä tarkemmin ihan livefiidissä, joko twitch-kanavallani tai Youtube livessä.

Eli halukkaat, jos on kiinnostusta ostaa kirja ihan nimmarilla varustettuna, niin ei muuta kuin ennakkotilaamaan tuo opus vaikka TÄÄLTÄ!

Tässä vielä pikku tiiseri kirjasta:

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.