This is Mika

09.02.2017 11:59 2min luku 21

Forkkuihin muotoa ja voimaa

Moi!

Itse käytän aina vetoremmejä salilla, kun teen liikkeitä, joissa tarvitaan puristusvoimaa. Syykin on yksinkertainen, en halua joutua käyttämään yhtään ylimääräistä energiaa jonnekin muualle, kuin työstettävään lihakseen. Esimerkiksi selkää tehdessäni haluan, että sarja loppuu vasta silloin, kun selän lihakset väsyy. Ei silloin, kun puristusvoima pettää. Pystyn myös keskittymään työstettävään lihakseen paremmin, kun en joudu huomioimaan muita elementtejä ja näin saan paremman tuntuman lihakseen alusta loppuun asti.

Forkkuja voi kuitenkin treenata monella tapaa, vaikkei niille antaisikaan epäsuoraa rasitusta salilla tehdessäsi muita lihasryhmiä. Itse tykkään kotosalla puristella noita grippereitä ja näin ylläpitää perus puristusvoimaa. Näillä grippereillä saa myös ihan kivasti muotoakin forkuille, kunhan vain muistaa pumppailla riittävän pitkiä sarjoja. Gold’s Gymin 50kg gripperi on hyvä sellaiseen pumppailuun, jolla saa kunnolla verta lihakseen.

Gripperit saat tuosta alta tarjoushintaan (klikkaa kuvaa):

Klassinen, vankkatekoinen treeniväline, joka vie puristusvoimaharjoittelun uudelle tasolle. Gold’s Gym Aluminium Hand Grip -puristinta on saatavilla neljää eri voimakkuutta.

  • Erinomainen harjoitusväline puristusvoiman kehittämiseen
  • Luja rakenne
  • Neljä voimakkuutta: 50, 75, 100 ja 125 kg
  • Helppo käyttää

Gold’s Gym Aluminium Hand Grip vie puristusvoimaharjoittelun aivan uudelle tasolle. Tämä lujatekoinen, järeä harjoitusväline mahdollistaa maailmanluokan grippitreenin.

Aluminium Hand Grip on sekä kätevä että tehokas. Se on valmistettu kestävästä materiaalista, ja kädensijoissa on miellyttävä vaahtokumipinnoite. Tarkoin harkittu muotoilu takaa hyvän käyttömukavuuden ja erittäin pitkän käyttöiän.

Teen usein molemmille käsille vuorotahtiin setit: 4-5 sarjaa 30 toistoa per sarja. Sitten 5 minuutin tauko ja sama uudestaan. Toimii kyllä todella hyvin. Vuoropareina käännän gripperin ylösalaisin ja näin saan hieman erilaista rasitusta forkuille.

Gold’s Gymin tuotteet ovat juuri nyt -20% alessa Fitnesstukulla. Käy tsekkaamassa nuo gripperit sekä muut siistit tuotteet. Itse diggaan esim Gold’s Gymin tank topeista. Ne ovat malliltaan tosi hyvät.

Klikkaa kuvaa alla ja käy ostamassa gripperit sun muut tank topit heti!

Kommentit (21)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.