This is Mika

03.11.2012 11:33 1min luku 23

Flaidista, treeniä ja High Voltagee!

Moi!

Vanhoja UFC jaksoja on tullut katottua melkeinpä ihan alusta alkaen. Nyt mennään UFC-62:ssa. Kiva tsiigailla miten noi jäbät kehittyvät. Esim GSP ei ole vielä tässä vaiheessa champion vaan Matt Hughes on dominoinut keskisarjaa ylivoimaisesti. Matthän jopa lukotti GSP:kin heidän ensi kohtaamisessa. Noihin jää kyllä niin koukkuun. Kiva kattoo ku dudet flaidaa!

Eilen oli jalkapäivä ja kyykättiin taas ja haettiin vähän isompaa rautaa. Koko ajan voimat lisääntyy ja nyt tällä kertaa laitoin jo viimekertaiseen 160 kiloon 20kg lisää ja kyykkäsin 180 kilolla nelosen. Vitosta haettiin, mutta usko ja rohkeus loppui nelosessa kesken. Vieläkin on vähän hakusessa tuo vapaakyykky, mutta joka kerta mennään isompaa malmiin se on varma! Kyykkyjen jälkeen heilurihackia ja askelkyykkyä 10kg levyt käsissä. Ai ai teki gutaa!

Tänään pitäis mennä heittää ekstra rintatreenit ja huomenna olis takareiskojen kuritusta. Booyah!

Eilen kuvattiin ja ”selostettiin” jälkikäteen Digiexpo 2012 – Podcast. Jakso ei näytä ainakaan vielä olevan ulkona, mutta varmaan tämän tai huomisen päivän aikana Mike on ehtinyt editoida jakson ja uppia Vimeoon. Toivotaan näin. Aika häröä settiä tiedossa. Perus TeamMnM-shittiä siis! 😀 Muistakaa tsekata jakso!

Tänään olis Crank-ilta. Jason Statham saa piristää iltaamme kahden Crank -elokuvan voimin! Näistähän leffoista ei vauhtia puutu ja Statham pistää äijiä matalaksi kuin pyörremyrsky. Aivan loistavan yksinkertainen idea on leffassa, Jasonin on pidettävä syke tietyn tason yläpuolella tai muuten hän kuolee. Samalla hän etsii miestä joka on tämän kaiken takana. Eli ei muuta ku sykemittari ranteeseen ja katsomaan leffaa! Boom!

Auts, check that nipple!

Kommentit (23)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.