This is Mika

26.10.2017 22:59 4min luku 3

Etelän lämpöä kylmille luille!

Heippa vaan kaikille täältä etelästä!

Ollaan pari päivää nautittu lämmöstä Kanarian Saarilla. Teneriffa on saarena ja Puerto de la Cruzissa tunnelmoidaan helteen kourissa. Esim tänään ollut 34 astetta varjossa ja kävelty ollaan varmaan kymmenisen kilometriä ylös ja alas saaren pitkiä rappusia ja mäkiä. Huh, pohkeet ja pakarat on saanut tehdä töitä.

Yövytään Hotel Botanicossa, jossa on aivan ihastuttava puutarha hotlan takapihalla.

Ruoka on hyvää Puertossa ja vielä edullista. Tapaksia tulee nautittua joka välissä ja pienetkin tapasbaarit tarjoilevat tuhteja annoksia sapuskaa. Tämä on bodarin paratiisi ainakin ruuan puolesta.

Eräiden rappusten varrella pieni tapasbaari ja kolmella kympillä veti kaksi nälkäistä navan täyteen

Pakollinen pizza, pepperonilla ja mozzarellalla. Nam.

Hotellin putarhassa kasvaa banaaneja. Hauskasti nuo kasvaa esiin tuolta alhaalta.

Hotellin omistaa sama taho, joka omistaa esim Teneriffan kuuluisan vesipuiston Siam Parkin. Hotelli on siis hyvin thaimaalaisvaikutteinen.

Löysin kaksoisolentoni

Hauskoja nämä menu -käännökset joissain ravintoloissa. Olisko google translatea käytetty? 😀 ”Tupaten täynnä”

Puerton kaunis kävelykatu on täynnä katseltavaa. Tässä alla kuva pienestä kivisestä rannasta, jossa ihmiset kävi uimassa isojen aaltojen jyrätessä rantaan. Löydätkö ”panoramavirheen” kuvasta? Eli kyljestä yhteen kasvaneet siamilaiset kaksoset? LOL! 😀

(klikkaa kuvaa isommaksi)

Pari kertaa salilla käyty. Hotellin sali oli niin surkea, ettei siellä voinut treenata. Onneksi tiesimme lähellä olevan ihan ookoo salin, joten sellaisen 10 minuutin kävelymatkan joudutaan tallustelemaan, jotta pääsee sitten edes jotenkin treenaamaan.

Eilen jalkoja ja ihan kivasti meni perille. Testailtiin lähinnä laitteita ja samalla puskettiin muutamat kovemmat työsarjat niissä. Paljon esiväsytystä reiden ojennuksilla, jotta saatiin jalat pumppiin eikä tarvinnut mennä niin massiivisiin painoihin pääliikkeissä.

Tänään paukutettiin selkää ylä- ja alataljoilla, pushdownia narulla ja kulmasuotua koneella. Oikein kiva pumppi jälleen tuli vaikka ei nuo laitteet ihan parhaimpia ole. Riittävästi kuitenkin, ettei ihan totaalitaukoa tule treenaamisesta. Ja rehellisesti sanottuna, itse ihan mielenterveyden vuoksi tykkään enemmän siitä, että pääsen jumppailemaan vähän, jopa lomillakin. Näin sitten voin hyvällä omatunnolla vaikka syödä tuhdimmin ja ottaa sangriaa siinä ruokajuomana. Ai ai ai chi hua hua!!

Alataljassa tein vain puristavaa vetoa. Yritin vain supistella lihaksia ja hakea maitohappoja sinne. Toimi todella hyvin.

Alataljaa puristellen. Pelkkää supistelua. Hyvältä tuntui. ? #back #boom #squeeze

A post shared by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on


Uutta tarjousta, 10€ alennusta!

Hei, olen useasti täällä muistutellut, jos tulee jotain hyvää diiliä tukulle. Nytkin olis tarjolla ihan tosi hyvä diili kaikille.

  • Klikkaa tuosta kuvaa alla
  • Osta tuotteita yli 40 eurolla
  • kassalla kirjoita koodi: FT10 ja saat 10€ alennusta!

Ja hei, tämä tarjous käy myös muihin kamppistuotteisiin. Sieltä kun löydät jonkun jo alennetun tuotteen/tuotteita, niin katsot vain ostosten yhteishinnan ylittävän 40€ niin koko paketista saat vielä sen 10€ alennusta FT10 koodilla. Voit siis saada huikeita alennuksia kun kikkailet kamppistuotteiden ja tämän tarjouksen kanssa! JEah BOOM!

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.