This is Mika

30.05.2019 12:37 2min luku 4

Erikoistekniikoita olkapäille - Video

Moi!

Eilen puskin sellaisen 55 minuuttisen olkapäätreenin, jossa mentiin kovaa, käytettiin isompaa rautaa ja pidettiin silti korkeaa sykettä yllä. Intensiivinen ja monipuolinen treeni siis tuli tehtyä.

***

***

 

Nyt kun olen juuri uuden olkapääpriorisaatio-ohjelman julkaissut myyntiin, on hyvä kiinnittää olkapäihin huomiota muutenkin. Sitä nimittäin helposti tekee olkapäät tavallaan puolivillaisella ja usein vielä melko pitkällä kierrolla, vaikka olkapäitä voisi hyvin treenata suhteellisen lyhyelläkin frekvenssillä. Olat palautuvat nopeasti ja sietävät kovaa rasitusta. Järkevästi lisäämällä stressiä olkapäille, ne saadaan räjähtävään kasvuun.

Tuskan ilme viipyy vain hetken kasvoilla, kun pitää jo fokusoida mieli seuraavaan liikkeeseen

Ja jos ajatellaan lihaksien estetiikkaa, olkapäät ovat juuri se lihasryhmä, joka kiinnittää huomiota, jos ne saadaan kasvamaan. Näyttävä lihaskokonaisuus epäkkäiden kanssa. Takaolkapäät tukee selän lihaksistoa ja tuo kolmiulotteisuutta. Sivuolkapäät lisää hartialeveyttä ja etuolkapäät taas antaa paksuutta etualalla.

Laitetaan tähän eilinen olkapäätreeni pienen videokoosteen turvin näkyviin.

Ei muuta kuin olkapäät tulille. Muista, että tosiaan uuden karhea ja brutaali olkapriorisaatio on myynnissä juuri nyt. Kaksi täydellistä 5-jakoista ohjelmarunkoa, joihin on upotettu todella tiukka hypertrofinen olkapääpriorisaatio! Tämä saa olkapäät räjähtävään kasvuun puhumattakaan muusta kropan lihaksistosta. Et tule kohtaamaan vastaavanlaista ohjelmaa!

BOOM BEIBE!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.