This is Mika

28.02.2013 06:07 2min luku 45

Ei ole tyhmiä ihmisiä, on vain tyhmä minä... :D (Feat. mä vaan ihmettelen)

Huomenta.

Ku mä oon niin tyhmä niin mä mietin aina kaikkee tyhmää. Just ku ollu toi flunssa niin ihmetyttäny, et mikä sen kurkun kutinan oikein aiheuttaa? Onko siellä kurkussa joku ihmeen karva joka kutittaa vai joku riihitonttu kiipee sinne yöllä rapsuttelemaan?

Niin, ja miks ei prismassa ole pepsi maxia tölkeissä? Zeroa vaan löytyy. Höh.

Ja mikä on se ”best boy”, joka aina leffojen lopputeksteissä esiintyy? Niinku paras kundi? Onkse sellanen keltaisissa tangoissa heiluva tyyppi, kauheella six-päckillä, joka ei muuten tee mitään, mut on vaan best boy? Tyyppi hengailee vaan kulisseissa ja juttelee mukavia? Mä haluun best boyksi johonki Cameronin seuraavaan isoon leffaan. Saan jotain parisataatuhatta miljoonaa liksaa ja mä hengailen parhaana kundina messissä!

Joskus ihmeteltiin radiossa, että kumpi on tehokkaampaa, hakata matot ulkona vai pelkästään imuroida ne sisällä. Vastausta kysyttiin oikein joltain ex-pertiltä ja se sano, että imurointi vastaa tehokkuudeltaan aivan samaa ku hakkais matot pihalla. Ulkona hakatessa tosin mattoihin voi tarttua mukavia mäntyjen ja puiden tuoksuja, joten kivompihan se on hetken haistella sellaisia mattoja. Tosin jos asut jossain lähiössä niin röökin ja pakokaasun hajut tuskin on se mitä haluaa mattoihin tarttuvan?

Tällainen kuva tuli ensimmäisenä ku kirjoitti ”stupid” googleen:

Stupid

Lisää miksejä:

  • Miks pitää olla liikennemerkki siitäkin, ku tunneli loppuu? Onkse niinku sokeita varten?
  • Miks pieru on väritöntä? Se olis paljon hauskempaa jos esim tulis sinistä tai vihreetä savua ku pierasee! Ei pystyis enää päästellä salakavalia ”vakoojia”!
  • Miks laivalla tax freessä ei limpparit ole koskaan kylmässä? Aina joutuu hytissä juomaan lämpimiä drinkkejä.. höh.
  • Miks ihmisen pitää käydä paskalla? Eiks se elimistö vois käyttää kaiken ravinnon hyödykseen? Ihan turhaa ajanhukkaa koko pöntöllä istuminen.
  • Miks salilla saadun pumpin pitää laskea niin nopeasti? Olis siistii ravintolailtaa varten pumpata showlihakset perjantaina ja vasta sunnuntaina krapulassa ne laskis pois. Tylsää.
  • Miks on aina muka kiire?

Mä muuten olen keksinyt miten saadaan maailmaan rauha aikaseksi! Ihminenhän on niin tyhmä, että se tappelee aina. Se keksii aina jonkun tyhmän aiheen josta sitten soditaan. On/on ollut uskonsotia, rotusortoa ja poliittisia konflikteja. Yksi asia lopettais sodat ihmisten kesken, jos esim Ufot laskeutuis maapallolle. Siinä ei tarttis enää keskenämme tapella vaan nyt olis sit yksi yhteinen vihollinen. Jaa, mut sit ihminen rupeis tappelee niitä ufoja vastaan? Noh, ei se maailman rauha näköjään siinäkään syntyisi. Höh, antaa olla. 😉

Kommentit (45)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.