This is Mika

26.09.2018 10:51 4min luku 5

Eat, drink, sleep, repeat...

Hello!

Hola vaan täältä Malediiveilta. Ollaan syöty kuin pikku porsaat jouluna ja nautittu menosta. Oltiin eilen purjeveneellä kruisailemassa pitkin Lhaviani atollia. 4 eri snorklailukohdetta, nähtiin mantoja, delfiinejä, kilppareita ja ziljoona erilaista kalaa. Syötiin upea lounas botskilla ja nautittiin paahtavasta auringonpaisteesta.

Kahdeksan tuntia meni reissussa ja koko ajan aurinko paistoi. Aivan upea päivä oli ja säät suosivat meitä totaalisesti. Edellisenä päivänä nimittäin satoi koko iltapäivä ihan iltaan asti, eli silloin jos olisi reissu buukattu, se olisi mennyt täysin mönkään. Nyt saatiin nauttia aivan fantastisen upeasta säästä ja menosta!

Meikäläinen chillaa purjeveneen nokassa!

Videopätkää snorklailureissulta

Mantat ei ihan kauhean usein näy näillä venereissuilla. On aina suoranainen ihme, kun niitä onnistuu bongaamaan. Nytkin nämä pysyttelivät hyvin syvällä meren pohjassa.

Tässä pikku klipsua reissulta:

Ollaan me salillakin käyty

No joo, viime viikolla päästiin kolmesti salille. Tällä viikolla oli tänään eka päivä, kun eksyttiin olkapääjumpille. Ei sitä vaan ole jostain syystä raaskinut ihan joka päivä tuhlata aurinkoa ja hyvää säätä olemalla salilla. Ymmärrän kyllä, että nyt salimunkit ja bodyuskovaiset olisivat tässä kohtaa sanomassa, että säästä riippumatta salille mennään. No, annetaan nyt omalle kropalle vähän lepoa ja ravintoa.

Ravintoa ollaankin annettu!

Pistetään vähän ruokakuvia tähän kohtaan. Kuredu Resortti on kuuluisa aivan järjettömän hyvästä ruuasta. Ollaan käyty ahmimassa kaksin käsin joka välissä hyvää sapuskaa ja puhtaasti vaan nautittu olosta. Sit kun tämä kaikki loppuu niin arkeen pääsee aika nopeasti takaisin ja rytmi kulkee, kuten ennenkin.

Spagetti bolognese lounaaksi, parmesan juustoa ja tuossa lautasen reunassa raakaa valkosipulimurskaa. Grillattu pekonileipä siihen kylkeen! 

Illallinen jälleen näköjään spagettia, mutta nyt lihapullien kera.

Jälkkäriä! Kakkua sun muuta makeaa. Tuollaisissa pikku snapsi tai cocktail-laseissa on usein jotain herkkua tarjolla.

Keitettyjä perunoita yrttimaustettuina, lammasta ja herkullinen salaatti valkosipulikastikkeella. Jälleen illallisella tämäkin ruoka.

Nuudeleita, riisiä, kalaa, perunaa, salaattia. Eli vähän niinku kaikkea yhdelle lautaselle.

Fisuilta. Upeasti olivat asetelleet kalat sinne ravintolan grillialueelle. kokit taustalla hääräämässä ja kokkailemassa lomalaisille syötävää.

Ja taas spagettia. Oisko jauhelihaa jälleen? Valkosipulia siinä raakana. Nam!

Tuhdimpi aamiainen. Valittavana oli herkullisia lihapullia. Otin niitä tietysti, kuten munakasta, perunaa ja kasasin siihen pienen salaatin.

Ei olla juurikaan jaksettu bilettää iltaisin. Yleensä ysin jälkeen alkaa ramasee ja painutaan huvilalle nukkumaan. Aamulla ollaan jo seiskan jälkeen aamiaisella ja päivällä saatan ottaa paviljongissa pikku päikkärit, jos ollaan oltu snorklailemassa tai muuten vaan auringon alla pötköttelemässä.

Iltafiiliksissä

Saa syödä ja juoda ja nukkua!

Naurettiin niin paljon tälle. Näinhän se on, kun oikein ajattelee. Lomalla pitää levätä ja nauttia. Maisemat ovat kuin postikortista niin sieluhan tässä vain lepää!

Huumorilla rakkaat!


Laitetaan tähän ihan pirun magee muistutus, nimittäin todella kovat tarjouskoodit ovat voimassa nyt kuun loppuun asti. Hyödyntäkää ihmeessä nämä!

Klikkaa kuvaa alla!

Äläkä unohda BANNERISKABAA, sekin on voimassa tuonne kuun loppuun asti!

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.