This is Mika

26.11.2009 06:59 1min luku 3

Dumbell Squat

Se on huomenta!

traps

Eilen tehtiin pirun hyvä takareisiliike, jonka olen näyttänyt myös takareisivideokilpissä. Eli Dumbell Squat, suomeksi käsipainokyykky tjsp. Tässä klippi muistin virkistämiseksi. Videossa on muitakin hyviä erikoisliikkeitä takareisille.

Dumbell Squat on erittäin tehokas liike, kun sen tekee hitaasti ”jarruttaen” ja tunteella. Ekana liikkeenä tehdessä painoja voi rohkeasti lisätä paljon. Liike on koko vartalolle erittäin raskas, sillä siinä joutuu pitämään koko kropan jännityksessä.

Dumbell Squat sarjat:

  • 10*32kg (per käsipaino)
  • 10*40kg
  • 10*67kg
  • 10*67kg
  • 10*67kg

Päälle vielä takareisikoukistuksia istuen, 3 kovaa 30 toiston sarjaa. Meni niin hapoille takareidet, ettei meinannut lopputreeneistä tulla mitään.

Muuta.

Heroes sarjaa olen myös TUF:fin, Simpsoneiden ja SGU:n lisäksi seurannut suht tiiviisti. Se on aika hyvä, ei ihan Lostin tasoinen, mutta aika viihdyttävä sarja. Näyttelijät ovat huippuhyviä ja juonikin on aika omaperäinen. Juoni tosin on alkanut rakoilemaan ensimmäisten parin, kolmen tuotantokauden jälkeen, mutta pakko tuota on kuitenkin seurata, kun siihen on koukkuun jäänyt.

Heroes

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.