This is Mika

20.02.2019 13:45 2min luku 0

Disturbille alekoodi blogissa - Saat -25% alennusta!

Täällä taas!

Nyt painettu 3 päivää duunia ja kauhee väsymys jo tuntuu. Maanantaina käytiin jalkoja treenaamassa ja nyt koivet ovat niin kipeät, etten ole hetkeen tällaista kipua tuntenut. Jalat jäykistyy hetki hetkeltä enemmän ja pahemmin.

***

***

Tein tavallaan ihan simppelin treenin. Jalkaprässiä tein alkuun 30+30 toistoilla niin, että ensimmäinen oli syvältä asti 30 toistoa, niin että jalkaterät olivat auki ja asento muistutti lähinnä sumoprässiä. Kelkka päästettiin ihan alas ja työnnettiin pitkällä liikkeellä ylös. Toinen sarja meni niin, että liikuttiin vain etureiden työalueella, eli noin 10-20 senttiä laskettiin kelkkaa.  näitä supereita tuli ehkä 2-3 sarjaa, jonka jälkeen tein syvää settiä 10-15 toistoa ja lyhyttä liikesarjaa joka kerta tuplana. Eli jos tein 10 toistoa pitkällä liikeradalla, sen päälle piti tehdä 20 toistoa lyhyellä liikkeellä

Kaiken kaikkiaan prässissä tuli noin 6-8 sarjaa, jonka jälkeen menin tekemään hackia 3 sarjaa. Loppuun 5 sarjaa koukistuksia maaten j5 sarjaa ojennuksia istuen. Oli siis hapottava treeni ja jalat meni tuollaisesti ihan jumiin. Hyvä näin, niin ainakin tuntee tehneensä jotain.

Eilen en sitten päässyt salille töiden puolesta mutta tänään, to ja pe on tarkoitus mennä painaa hyvät jumpat läpi. Viikonloppuna en jälleen pääse kun olen pitkiä päiviä töissä, mutta sitten taas ensi viikolla pyrin sen 5 kertaa pääsemään.


Asiasta kukkaruukkuun,

Disturbin kanssa sain järjestettyä mahtavan tarjouskoodin, jolla saat -25% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista. Siellä on todella siistejä kuteita ja paljon on tullut myös täydennyksiä suosituista vaatteista. Itse diggaan paljon Yakuzasta ja Disturbin omasta Disturb Clothingin kuteista. Suosittelen lämpimästi, että käyt tsekkaamassa valikoiman. Disturbilta tulee super nopeasti vielä paketit kotiin.

Eli ei muuta kuin klikkailemaan tuosta ala olevasta kuvasta!

Kuvassa Yakuzan paita ja Disturb Clothingin punaiset shortsit! Koodi voimassa maanantaihin 24.2 asti!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.