This is Mika

18.11.2009 07:02 2min luku 3

Sarjoja ja salia

Jenkkilässä pyörii Simpsonien 21. kausi. Eli uskomattomat 21 vuotta ovat jaksaneet sitäkin sarjaa tehdä. En usko, että mikään muu sarja olisi näin pitkään jaksanut katsojia kiinnostaa. Simpsoneissa on vain jotain sellaista otetta ja huumoria, että se on noussut kulttisuosikiksi kautta aikain. Hyvää läppää tässäkin kaudessa heitetään eli suosittelen lämpimästi sarjan seuraamista.

Homereveryman

Stargate Universe jatkaa jo kahdeksannella jaksollaan ja yhä jaksaa meikäläistä kiinnostaa. Erittäin ovelasti ovat tuota sarjaa lähteneet rakentamaan. Jokainen jakso on erilainen ja kiinnostava. Mitään ei olla vielä paljastettu mystisestä aluksesta eikä sen päämäärästä. Niitä tavanomaisia planeetoille tehtyjä tutkimusmatkoja ei ole onneksi ollut kuin muutamia ja nekin ovat hyvällä maulla tehtyjä. Vihollisia ei ole vielä kohdattu juuri lainkaan. Mitä nyt joku outo hiekkaolio ja jotain ötököitä. Uusia pahiksia siis odotellessa

.stargate_universe_poster1

Miken kanssa oli eilen pientä kuvaussettiä piiitkästä aikaa. varmaan joko tänään taikka ensi viikolla tullee kuva ulos, riippuen Miken kiireellisyydestä. Ei ole Team M&M paljoakaan riekkunut yhdessä kaupungilla, sillä molempien työkiireet ja eriävät aikataulut ovat estäneet sen huolella.

Maanantaina käväisin salilla ja otettiin työntäviä kevyesti. Influenssan jälkeinen olo on ollut kieltämättä hieman heikko, joten painot eivät olleet mairittelevat. Kyykkäilin 5*5 150kg ja penkkasin pari sarjaa 130kg. Ojentajia ja vipareita tehtiin pikku painoilla. Kaikesta huolimatta yli viikon paussi teki sen, että nyt ovat lihakset jumalattoman kipeät. Tänään illalla sitten uudelleen salille ja vetäviä olisi tarkoitus tehdä. Toivottavasti paikat kestää.

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.