This is Mika

27.02.2015 19:14 2min luku 45

Dieettitestaus starttaa!

Hello!
Huomenna se sitten alkaa. Nimittäin uuden dieettiohjelman testaus. 38 päivää tulee testattua tuota VHH-tsydeemiä minkä laadin itselleni ja sen jälkeen pieni tauko ja riippuen tuloksesta, joko jatketaan samalla, tehdään tarvittavia muutoksia tai jotain muuta. Mielenkiintoinen vaihe siis ennen ”virallista” dieettiä.
Mä en yleensä paljasta näistä omista jutuista juurikaan mitään, mutta tehdään nyt poikkeus ja paljastetaan tän systeemin makrot  ja kokonaiskalorit. Jätetään kuitenkin ravintoaineet ja määrät piiloon, niin jää sellainen mystinen varjo homman ylle. 😉
ruokavalio
Eli eli, reilulla kalorimäärällä lähdetään liikkeelle, hieman yli 3700 kilokaloria tulee päivään. 363 grammaa roheiinia, rasvaa 200g ja vain 106 grammaa hiilareita. Treeneihin otan laadukasta isolaattia 2 mitallista, sekä Octanea, joka jäi tosta pois. Tossa noi sapuskat ei ole kaikki ihan oikeassa järjestyksessä ja osa noista safkoista syödään parissakin osassa, kuten ”ILLALLINEN” sekä ”VÄLIPALA”. Iltapala on ollut mulla aina tuo maitorahka/ananas -kombo, josta en luovu ja sen voin paljastaakin. Sanotaanko että se toimii unilääkkeenä. 🙂
Tässä kohtaa tulee sitten ne omat fiilikset mukaan, sillä tuolla ei mennä varmaankaan kuin 6-10 päivää putkeen ja sit tehdään kevyt tankkaus. Eli tuntuman mukaan kuten viimekin dieetillä otin sitten niitä tankkauspäiviä mukaan.
Että tämmöistä sitten. 🙂 Ihan jännäkakkafiilis tässä, että mitenhän tää lähtee käyntiin. Painon yritän muistaa punnita aina aamuisin ja raportoin sitten tänne miten tää homma etenee.
Lisäravinteina toimii tukulta hommatut tuotteet. Niitä on paljon, vitamiineista aminohappoihin ja boostereihin/termogeeneihin ja rasvanpolttajiin. Niiden painotus kasvaa vielä lähestyessäni kisoja.
Ei muuta kuin olkaahan kuulolla ja pysykää kanavalla! 😀 BOOM! DYYD FIST!

Kommentit (45)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.