This is Mika

12.05.2012 10:36 2min luku 16

Detaljia kroppaan!

Moi

Dieetti lähestyy. Ei siis ole vielä päällä. Tarkoittaa sitä, että tänäkin viikonloppuna grilli on kuumana ja saattaa yksi grilliolutkin tulla huuhdelluksi kurkusta alas. Ei siis stressiä ja eipä tässä mitään hätääkään ole, koska kunto mennyt eteenpäin ihan niinku vahingossa. 😀 Chill Out DUDES!

Kisoissa on äärimmäisen tärkeää, että ollaan kireessä kunnossa. Sehän on selvää kaikille. Itse keskityn myös kehon yksityiskohtiin, esimerkiksi kylkiin. Teen dieetin aikana runsaasti  keppikiertoa ja opettelen hallitsemaan keskivartaloani. Muistan jostain haastattelusta, että Flex Wheeler valmistautuessaan kisoihin, harjoitteli puoli vuotta hengittämistä niin, ettei vatsa liiku. Itse kisoissa Wheeler olikin kuin patsas ja poseeraukset olivat äärimmäisen tyylikkäitä. Miehellä ei ikinä vatsa elänyt vaikeissakaan poseerauksissa. Kauheinta on kisoissa nähdä kilpailjoita joilla sivuposeissa vatsa pömpöttää kuin raskaana olevalla naisella.

Itselläni juuri on tärkeää, että kehosta löytyy detaljeja. X-mallia pitää olla ja kun keskivartalo on timmi ja hallussa se luo upean kontrastin leveälle selälle.

Eilen salilla törmäsin Leskisen Jarppaan eli Mr. Big Wheelssiin. Jari oli kuullut meikäläisen kisasuunnitelmista, joten mies raahasi allekirjoittaneen heti pukkariin ja käski ottaa housut pois! Olin ekaksi, että mitähän tässä kohta tapahtuu, mutta sitten helpotuksekseni kyse olikin vain kunnon tsekkauksesta. Jarppa halusi tsiigata mikä on tämänhetkinen kunto. Sainkin ihan hyvää kommenttia, että koipiin vaan lisää pyöreyttä niin paketti on siinä. Helppohan se Jarpan on sellaista sanoa, kun miehellä itsellään on järkyttävän isot renkaat alla. Kireys oli kuulemma mainio ottaen huomioon, ettei aerobista olla tehty lainkaan. Jari kiinnitti erityisesti huomiota kylkien erottuvuuteen mikä oli hänenkin mielestä siistin näköistä!

Kommentit (16)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.