This is Mika

09.10.2019 11:33 2min luku 0

Creatine Monohydrate superhalpaan hintaa! - Ja toimii!

Morjensta!

Jos pitäisi yksi lisäravinne listata, jonka tehoa ja toimivuutta ei voi kukaan kiistää, se olisi ehdottomasti kreatiini!! Mistään muusta lisäravinteesta ei olla tehty niin paljon tutkimuksia kuin kreatiinsta ja aine on kiistatta tehokkain lisäravinne. Kun tähän lisätään vielä se, että kreatiini on todella edullista, tuote on ehdottomasti jokaisen salitreenaajan perusvalikoimaan kuuluva lisäravinne.

***
***

Tällä hetkellä kreatiini monohydraatti on vielä niin törkeän edullisessa tarjouksessa, ettei tätä voi kyllä sivuuttaa millään tavalla. 500g kreatiinia saa juhlahintaan 6,90€!! Tilaa TÄÄLTÄ!!

Itse olen käyttänyt vuosia kreatiinia ja tehon huomaa hyvin nopeasti. Lihassolun nestevolyymi kasvaa ja kreatiini antaa todella kovan lihaspaineen lihaksiin. Pumppi on aivan eri tasolla kuin normaalisti ilman kreatiinin käyttöä!

Kreatiini lisää myös sarjakestävyyttä ja antaa maksimivoimaa lisää. Varaudu, että saat siis uusia tuloksia salilla, painosi nousee muutaman kilon (lihassolun nestevolyymi kasvaa) ja jaksat treenata pidempään! Kreatiini lisää siis lihasmassaa ja tämä lisäksi palaudut treeneistä nopeammin!

Äläkä ymmärrä väärin tuota painon nousua. Nimittäin kyse ei ole siitä, että kreatiini toisi ihon ja lihaksen väliin nestettä vaan se menee lihassoluun. Neste ei siis varastoidu ihon alle!

Eiliset käsitreenit upposi rajusti ja antoi hullun pumpin, kuten kuvasta näkee! Kreatiini toimi jälleen kuten aina ennenkin!

Tilaa kreatiini itsellesi ja tsekkaa muut tarjoushinnat alla olevan bannerin kautta!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.