This is Mika

28.06.2010 16:37 2min luku 8

Brutaaleja habatreenivinkkejä!

Moi!

Eilen ehdimme salillekin, vaikka ilma oli kaunis kuin morsian. Olkapäät ja kädet olivat syynissä. Tehtiin pystypunnerrusta eteen Smithissä. Maksimit olivat 5*112kg. Vipareilla on aina hyvä lopettaa olkapäätreenit. Hauiksia ja ojentajia tein superina. Istuen käsipainoilla ja ojentajille push down.

Habatreeneissä volyymi on brutaalia, mutta samalla toimivaa. Esimerkiksi muutamasta helpostakin liikkeestä saa kiduttavan tuntuisen tuskien taipaleen ja voin luvata, että kädet ottavat osumaa näillä liikkeillä. Hihat on revittävä isommiksi treenien jälkeen, sillä kädet eivät enää mahdu niistä läpi.

Hauiskääntö pudotussarjana.

Laita painoja sen verran, että jaksat tehdä tiukan 10 toistoa. Mutta tee näin: Esimerkiksi itse jaksan tehdä nätisti puhtaan kympin 55 kilolla. Laitan 20 kilon levytankoon ensin 5 kilon limput, sitten 2,5kg lukot ja lopuksi 10kg limput, yht 55kg. Ensin teen 55 kilolla 10 toistoa, mutta en laske tankoa telineeseen vaan pudotan kallistamalla tankoa kympit pois lattialle ja jatkan 35 kilolla vielä 15 toistoa. Tällaisen 25 toiston pudotussarjan teen yleensä 3-4 kertaa. Hauikset ovat ihan muussina tämän jälkeen.

Hauiskääntö istuen, superina!

Tämä on myös totaalisen brutaali juttu. Valitse alkusi kevyet käsipainot, sillä seinä tulee tässä yllättävän nopeasti jos ahnehdit liikaa. Itse olen maksimissani tehnyt 18kg kässäreillä tämän setin ja sekin on ollut sellaista itkujen kavalkadia. Eli nojaten istut penkillä molemmat käsipainot sivuilla. Aloitat liikkeen tekemällä tasatahtiin hitaasti 10 toistoa. Tee niin että ns. pikkurillit vievät käsipainoja ylöspäin. Nostat rauhallisesti ja lasket hitaasti. Tee 10 toistoa. Älä kuitenkaan laske painoja maahan vaan ota pieni huilaushetki ja vedä syvään happea pari kolme kertaa. Pistät paketin kasaan, jännität kropan uudelleen ja ryhdyt tekemään uudet 10 toistoa, mutta tällä kertaa vuorotahtiin. Laske rauhallisesti käsipaino alas ennen kuin alat nostamaan toista painoa. Jos tuntuu, ettet jaksa, pysähdy hetkeksi, älä laske painoja pois vaan vedät happea, keräät voimat uudelleen ja jatkat siihen mihin jäit.

Tällaisia supersarjoja olen yleensä tehnyt kolme, ehkä joskus jopa neljäkin. Kädet ja forkut menevät niin totaalisen puuduksiin, että tuntuu kuin hauis räjähtäisi!

Ei muuta kuin kokeilemaan ja taisteluhenkeä päälle!!!

-Mika

Hauiskääntöb&wblg

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.