This is Mika

21.01.2012 05:13 1min luku 7

Blogini suosio kasvaa!

Son Moro!

Blogista

70.000 käyntiä per kuukausi kohta rikki! Kiitos kaikille lukijoille! Blogini suosio on yllättänyt meikäläisenkin. Kasvua tapahtuu 30% luokkaa joka kuukausi ja se on paljon! Treenaaminen, ravinto ja siihen liittyvä oheistietous kiinnostaa kasvavassa määrin tuhansia ja taas tuhansia urheilijoita ja elämäntapatreenareita! On erittäin motivoivaa kirjoitella täällä, kun tietää, että näitä juttuja luetaan.

Probody

Helmikuussa (muistaakseni) ilmestyvä vuoden ensimmäinen Probody on taas täynnä tiukkaa tietoutta ja mikä tärkeintä, siinä on menossa mukana myös meikäläisen suunnattoman suosittu kolumnini. Kannattaa siis olla tarkkana niihin aikoihin. Nyt on vielä myynnissä joulukuun numero jossa on myös helkutin hyvä (no omasta mielestäni tietty)  kolumni meikältä, hae omasi lehitpisteestä, sitä on vielä hyllyssä!

Lisäravinteista

Blogini keskittyy siis bodybuilding lifestyleen. Siihen olennaisena osana kuuluu tietysti lisäravinteet. Mukana blogini menossa on tietysti pohjoismaiden ja kaiketi euroopankin suurin lisäravinnefirma Fitnesstukku. Seuraan tiukasti Fitnesstukun kautta markkinoitavia uutuustuotteita ja julkaisen täällä myös niitä. Kaikkia tuotteita en aina pääse testailemaan enkä julkaisemaan, mutta parhaani mukaan pyrin kokeilemaan itselläni tai sitten jollain läheiselläni (uhri) miten mikäkin uutuustuote toimii. 🙂 Anyways, täällä kuitenkin ilmoittelen ja infoan lisäravinteiden osalta uutuudet ja tuon julkisuuteen niitä sitä mukaan kun ilmestyvät. Kannattaa siis päivittäin käydä tsekkailemassa päivityksiä täällä, aina löytyy varmasti jotain luettavaa. 🙂

Oikein hauskaa viikonloppua kaikille lukijoilleni!

 

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.