This is Mika

11.06.2014 13:58 2min luku 52

Barcelona päivitystä...

Moi
Lyhykäisyydessään taas, koska kuka nyt hotellilla haluaa istua ja kirjoitella tuntitolkulla blogia, kun vaihtoehtona on aurinkoinen Barcelona täynnä arkkitehtuuria, kulttuuria, ihmisiä, vähäpukeisia nais…, eiku siis nähtävyyksiä, biitsiä, välimeri, pikku kujia, putiikkeja, ravintoloita, tapasbaareja, kadut täynnä kojuja ja illan tullessa musiikkia, tanssia, yöelämää, baareja, huijareita, huoria, katukauppiaita, taskuvarkaita ja kaiken maailman diilereitä.
Tänään vähän shoppailemaan. Oltiin tuossa salilla jälleen ja reenit tehtiin selälle, haboille ja vatsoille. Hyvät jumpat. Salilla oli vain kourallinen reenaajia. Paikallisia selkeästi enemmän kuin turisteja. Ei näköjään kiinnosta turistien täällä jumppailla ja sen kyllä hyvin ymmärrän. Jumppasi siellä joku paikallinen bodarikin, joka piti ittestään ääntä. Joka sarjan jälkeen kiekaisi kovaa ja puhisi kovaäänisesti, että kaikki huomaisi hänet. Ulkonäkö tosin muistutti enemmän itse ilkimystä kuin jotain kovemman luokan bodaria.
Reenit vauhdissa tässä kuvassa ja menossa alataljakone kokeiluun. Onkohan mulla Barcelonan kovin selkä? 😉
selkää2
 
Treeni done ja sit vaan menox!
treenit tehty
Ei täällä paljon näe katukuvassa lihaksikkaita äijiä. Oon huomannut, että näissä lämpimissä maissa ei kauheesti harrasteta bodausta, ainakaan siinä määrin kuin vaikka Suomessa verrattuna väkilukuun.
Eilen oltiin kiertoajelulla kahteen eri otteeseen. Oli kyllä upeeta nähdä koko Barcelona läpi, ainakin kahden kiertoajelureitin turvin. Suosittelen kyllä kaikille näitä kiertoajeluita jos meinaa haluta nähdä paljon melko lyhyessä ajassa. Näkemistä nimittäin riittää ihan sairaasti ja itsekin jouduttiin vain valkkaamaan ne parhaimmat kohteet.
Arvatkaapas mikä tuolla takana seisoo?
gaudinsuurin
Jep, nyt lähdetään syömään ja shoppailemaan. 😀 Palataan taas ja heittäkäähän kommenttia tänne, kun kerkiitte. On nimittäin aina niin mukava laitella jengille näitä reissupäivityksiä ja lueskella sitten kommentteja teiltä. 😀

Kommentit (52)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.