This is Mika

12.03.2012 13:15 2min luku 29

Back to Basics - Kreatiinimonohydraatti

Minulta useasti kysytään mikä on paras lisäravinne kehittämään lihasmassa ja voimaa? Tässä lisäravinteiden suuressa viidakossa saattaa helposti eksyä kaikenlaisiin tuotteisiin, mutta yksi on yhä ylitse muiden. Nimittäin Kreatiini.

Kreatiinilla tarkoitetaan yleensä siis kreatiinimonohydraattia. Tämä lisäravinne antaa selvän hyödyn pitkäaikaisessa lihas- ja voimaharjoittelussa. Kreatiini täyttää lihassoluja vedellä eli paino nousee useimmilla käyttäjillä noin kilon tai pari. Voimaharjoittelussa massasta on hyötyä, joten kreatiinin tuoma painonlisä voidaan hyödyntää. Kreatiini tehostaa myös lihaskasvua ja palautumista, kun sitä nautitaan palautusjuomassa.

Hanki siis ehdottomasti itsellesi kreatiinia, jos olet tuloshakuisesti treenaava henkilö.

Fitnesstukulta saa juuri nyt kreatiinimonohydraattia älyttömän halvalla!

vain 9,90e/kilo!

Tutustu myös oikeasti tehokkaaseen tehonlisääjään:

Creatine Complete Hardcore on hiilihydraattiton tehoa lisäävä tuote, joka lisää lihasvoimaa, henkistä valppautta ja antaa äärimmäistä pumppia. 

Creatine Complete Hardcore sisältää edistyneen koostumuksen nopeavaikutteista kreatiinia, joka ylläpitää ATPn (energian) tasoja lihaksissa ja lisää lihasvoimaa, räjähtävyyttä ja sarjakestävyyttä. Tuote sisältää myös haaraketjuisia aminohappoja (leusiini, valiini ja iso-leusiini) ja N-asetyyli-L-glutamiinia, joka tehokkaasti estää lihasten purkua ja auttaa lisäämään lihaspainetta.

Lisäksi tämä ainutlaatuinen tehonlisääjä sisältää; sitruliinimalaattia ja arginiini AKGta, veren virtausta lisääviä aineita, joiden ansiosta lihakset saavat tarpeeksi ravintoa ja happea harjoittelun aikana. Creatine Complete Hardcore on rikastettu karsnosiinitasoja lisäävällä beta-alaniinilla, joka vähentää maitohapon syntymistä. Tämä puolestaan estää lihasten väsymystä.

Creatine Complete Hardcore sisältää myös piristäviä aineita kuten kofeiini, synefriini ja tauriini energiatason ja henkisen valppauden tehostamiseksi treenin aikana, sekä optimaalisen annoksen D-aspargiinihappoa, joka stimuloi proteiinisynteesin ja nopeuttaa lihaskasvua.

Annostus: 1-2 mitallista otetaan ennen harjoitusta

Tee siis näin: Mene bannerin kautta fitnesstukun sivuille ja käy tilaamassa itsellesi kreatiinia. Sillä tulet saavuttamaan tavoitteesi paljon nopeammin kuin ilman kreatiinia.

Itse sain ensikosketuksen kreatiiniin vuonna 1998-99 välisenä aikana. Silloin olin tahkonut vuosikausia penkkiä tuloksien junnattua paikoillaan. Kreatiinin käytön alettua penkkituokseni nousi vuodessa 110 kilosta 160 kiloon!!

Älä siis ole Zombie vaan tilaa kreatiinia itsellesi! 😀

Kommentit (29)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.